Mieszanka Niskocukrowa – korzystny pakiet mieszanek białkowych, ultraszybkie przygotowanie deserów i owsianek, bez dodatku cukru
Mieszanka Niskocukrowa – korzystny pakiet mieszanek białkowych, ultraszybkie przygotowanie deserów i owsianek, bez dodatku cukru
Ultraszybkie, bogate w białko śniadania i przekąski
z minimalną ilością cukru
Ubraliśmy Twoje ulubione mieszanki na ultraszybkie śniadania i przek ąski w zupełnie nową szatę. Smakują świetnie, są sycące i nie zawierają dodatku cukru. A wszystko to w okazyjnym pakiecie z 20% rabatem.
Pyszny deser pełen białka
z minimalną ilością cukru
Ciesz się chrupiącymi kawałkami orzeszków ziemnych i drobno zmielonym kremem orzechowym w cholernie smacznym deserze. To świetny dodatek do diety, zwłaszcza jeśli starasz się ograniczyć cukry lub kalorie.
Puszyste naleśniki
z 35% białka
Czy czujesz ten zapach? To komfort, który wypełnia Twój dom podczas smażenia puszystych naleśników proteinowych. Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar to nasza starannie dopracowana mieszanka do szybkiego przygotowania słodkich i pożywnych naleśników oraz gofrów, słodzona wyłącznie stewią.
Naturalna formuła
z najwyższej jakości składników
Nasz Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar zawiera białko mleka z pełnym spektrum aminokwasów, w tym BCAA, aby wspierać wzrost i utrzymanie istniejącej masy mięśniowej. Do białka dodaliśmy również bezglutenową mąkę z tapioki, która jest jedną z najbardziej lekkostrawnych i zapewni doskonałą konsystencję gofrów i naleśników.
Rozpocznij swój poranek z owsianką białkową bez dodatku cukru
Super gładka, kremowa, bogata w białko, o fantastycznym smaku, gotowa w 2 minuty. To nasza owsianka z wysokiej jakości bezglutenowego owsa i wysokiej jakości białka, bez dodatku rafinowanego cukru.
25 g pełnowartościowego białka
w każdej porcji
Doskonale przyswajalne białka mleka pochodzące z mleka krów wypasanych w Nowej Zelandii, podobnie jak wszystkie białka zwierzęce, charakteryzują się pełnym spektrum aminokwasów oraz naturalnym stosunkiem kazeiny do serwatki. Zapewnia to maksymalne wsparcie dla wzrostu i utrzymania mięśni, a także dla regeneracji komórek.
Vilgain Ciasto proteinowe w Kkubku niskocukrowe – ciasteczko z masłem orzechowym 420 g
Opakowanie: 420 gDawkowanie: 70 g
Dawki w opakowaniu: 6
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Tłuszcz | 23 g | 16 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,5 g | 3,9 g |
Węglowodany | 28 g | 20 g |
- w tym cukry | 4,6 g | 3,2 g |
Błonnik | 13 g | 9,3 g |
Białko | 29 g | 20 g |
Sól | 0,89 g | 0,62 g |
Orzeszki ziemne (śmietanka w proszku, cała) 30,8%, bezglutenowa mąka owsiana 20,2%, mąka migdałowa, białka mleka 12%, mleko kokosowe w proszku*, inulina, proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), naturalny aromat, mielony cynamon, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten i innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Odważyć jedną porcję 70 g do kubka o pojemności 350‑400 ml i zalać 70 ml zimnej wody.
- Zaleca się używanie większych kubków, klasyczne kubki o pojemności 250 ml mogą wylać zawartość z kubka.
- Dobrze wymieszaj i odstaw na 1‑2 minuty.
- Aby ciasto było jeszcze gładsze, dodaj do niego odrobinę masła lub oleju kokosowego.
- Następnie wstawić do kuchenki mikrofalowej na 600 W na 2,5‑3 minuty (sprawdzić po 2 minutach i w razie potrzeby pozostawić do końca).
- Nie przykrywać plastikową pokrywką w kuchence mikrofalowej.
- Mug cake może być wyjmowany z foremki lub jedzony bezpośrednio z kubka.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar – pistacje z białą czekoladą 420 g
Opakowanie: 420 gDawkowanie: 70 g
Dawki w opakowaniu: 6
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1576 kJ / 375 kcal | 1103 kJ / 263 kcal |
Tłuszcz | 9,7 g | 6,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 3,2 g | 2,2 g |
Węglowodany | 30 g | 21 g |
- w tym cukry | 3,9 g | 2,7 g |
Błonnik | 14,3 g | 10 g |
Białko | 35,2 g | 24,6 g |
Sól | 0,90 g | 0,63 g |
Bezglutenowa mąka owsiana, białko mleka 33%, błonnik z cykorii, pistacje 7 %, biała czekolada 6,5 %(masło kakaowe, błonnik z cykorii, pełnotłuste mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy), śmietanka w proszku (mleko), proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), naturalne aromaty, koncentrat spiruliny i krokosza, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Naleśniki: wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki z 70 ml zimnej wody.
- Gofry: Wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki ze 100 ml zimnej wody.
- Odstawić na 1 do 2 minut.
- Opiekać ciasto na lekko rozgrzanej patelni na sucho lub z dodatkiem oleju albo w gofrownicy przez około 5 minut.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Minutowa owsianka białkowa o niskiej zawartości cukru – krem waniliowy 400 g
Opakowanie: 400 gDawkowanie: 80 g
Dawki w opakowaniu: 5
100 g | 80 g | |
Wartość energetyczna | 1623 kJ / 387 kcal | 1299 kJ / 310 kcal |
Tłuszcz | 12 g | 9,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5 g | 4 g |
Węglowodany | 33 g | 27 g |
- w tym cukry | 4,9 g | 3,9 g |
Błonnik | 14 g | 11 g |
Białko | 31 g | 25 g |
Sól | 1,11 g | 0,89 g |
Bezglutenowe płatki owsiane 45,4%, białko mleka 27,4%, inulina, orzechy nerkowca, chipsy z białej czekolady(masło kakaowe, błonnik z cykorii, pełne mleko w proszku) mlekobłonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy), organiczne mleko kokosowe w proszku, śmietanka w proszku (mleko) 2,7%, naturalny aromat, mielona wanilia 0,4%, substancja zagęszczająca: guma guar, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzeszków ziemnychi innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Jedną porcję 80 g zalać 95‑105 ml gorącej wody lub mleka.
- Dobrze wymieszać i odstawić na 1 minutę.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.
Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar – Krem czekoladowy z wanilią 420 g
Opakowanie: 420 gDawkowanie: 70 g
Dawki w opakowaniu: 6
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1575 kJ / 375 kcal | 1103 kJ / 262 kcal |
Tłuszcz | 9,2 g | 6,4 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,8 g | 3,4 g |
Węglowodany | 31 g | 21,4 g |
- w tym cukry | 5 g | 3,5 g |
Błonnik | 11,9 g | 8,4 g |
Białko | 36,5 g | 25,6 g |
Sól | 0,94 g | 0,66 g |
Bezglutenowa mąka owsiana, białko mleka 34%, śmietanka w proszku (mleko) 8%, błonnik z cykorii, kawałki czekolady(masło kakaowe, błonnik z cykorii, pełne mleko w proszku) mleko, błonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy) 5%, kakao w proszku*, proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), naturalne aromaty, sól morska, mielona wanilia 0,25%, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 33%.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Zalecenia producenta
- Naleśniki: wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki z 70 ml zimnej wody.
- Gofry: Wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki ze 100 ml zimnej wody.
- Odstawić na 1 do 2 minut.
- Opiekać ciasto na lekko rozgrzanej patelni na sucho lub z dodatkiem oleju albo w gofrownicy przez około 5 minut.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Minutowa owsianka białkowa o niskiej zawartości cukru – podwójna czekolada 400 g
Opakowanie: 400 gDawkowanie: 80 g
Dawki w opakowaniu: 5
100 g | 80 g | |
Wartość energetyczna | 1630 kJ / 389 kcal | 1304 kJ / 311 kcal |
Tłuszcz | 12 g | 9,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,3 g | 5,1 g |
Węglowodany | 21 g | 25 g |
- w tym cukry | 4,5 g | 3,6 g |
Błonnik | 15 g | 12 g |
Białko | 31 g | 25 g |
Sól | 1,14 g | 0,91 g |
Bezglutenowe płatki owsiane 44%, białko mleka 29%, biała czekolada(masło kakaowe, błonnik z cykorii, pełne mleko w proszku) mleko, błonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy) 6,5%, ciemna czekolada*(masa kakaowa, masło kakaowe, błonnik z cykorii, błonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt waniliowy) 6,1%, inulina, organiczne mleko kokosowe w proszku, śmietanka w proszku (mleko), organiczne kakao w proszku, naturalne aromaty, mielona wanilia, substancja zagęszczająca: guma guar, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe. *Zawartość miazgi kakaowej co najmniej 70%.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzeszków ziemnychi innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Jedną porcję 80 g zalać 95‑105 ml gorącej wody lub mleka.
- Dobrze wymieszać i odstawić na 1 minutę.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.
Vilgain Ciasto proteinowe w Kkubku niskocukrowe – czekolada duo 420 g
Opakowanie: 420 gDawkowanie: 70 g
Dawki w opakowaniu: 6
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1843 kJ / 442 kcal | 1290 kJ / 309 kcal |
Tłuszcz | 22 g | 15 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 9,2 g | 6,5 g |
Węglowodany | 26 g | 18 g |
- w tym cukry | 4,7 g | 3,3 g |
Błonnik | 15 g | 11 g |
Białko | 29 g | 20 g |
Sól | 1,2 g | 0,81 g |
Białka mleka 27%, bezglutenowa mąka owsiana 21%, mąka migdałowa, chipsy z białej czekolady (masło kakaowe, błonnik z cykorii, pełne mleko w proszku) mleko, błonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny ekstrakt waniliowy) 11%, mleko kokosowe w proszku*, wiórki z ciemnej czekolady (masa kakaowa, masło kakaowe, błonnik z cykorii, błonnik kukurydziany, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny ekstrakt waniliowy) 6,7%, inulina, ziarna kakaowca*, proszek spulchniający* (organiczna skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), mielona wanilia, naturalne aromaty, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe. Zawartość masy kakaowej w ciemnej czekoladzie wynosi co najmniej 70%.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnychi innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Odważyć jedną porcję 70 g do kubka o pojemności 350‑400 ml i zalać 70 ml zimnej wody.
- Zaleca się używanie większych kubków, klasyczne kubki o pojemności 250 ml mogą wylać zawartość z kubka.
- Dobrze wymieszaj i odstaw na 1‑2 minuty.
- Aby ciasto było jeszcze gładsze, dodaj do niego odrobinę masła lub oleju kokosowego.
- Następnie wstawić do kuchenki mikrofalowej na 600 W na 2,5‑3 minuty (sprawdzić po 2 minutach i w razie potrzeby pozostawić do końca).
- Nie przykrywać plastikową pokrywką w kuchence mikrofalowej.
- Mug cake może być wyjmowany z foremki lub jedzony bezpośrednio z kubka.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar – Masło orzechowe z miodem 420 g
Opakowanie: 420 gDawkowanie: 70 g
Dawki w opakowaniu: 6
100 g | 70 g | |
Wartość energetyczna | 1547 kJ / 368 kcal | 1083 kJ / 258 kcal |
Tłuszcz | 7,4 g | 5,2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 1,4 g | 1 g |
Węglowodany | 33 g | 22,9 g |
- w tym cukry | 2,7 g | 1,9 g |
Błonnik | 13,9 g | 9,7 g |
Białko | 35,7 g | 25 g |
Sól | 0,80 g | 0,60 g |
Bezglutenowa mąka owsiana, białka mleka 28%, krem orzechowy w proszku 11%, inulina, orzeszki ziemne, proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), naturalne aromaty, sól himalajska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Zalecenia producenta
- Naleśniki: wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki z 70 ml zimnej wody.
- Gofry: Wymieszać jedną 70 g porcję mieszanki ze 100 ml zimnej wody.
- Odstawić na 1 do 2 minut.
- Opiekać ciasto na lekko rozgrzanej patelni na sucho lub z dodatkiem oleju albo w gofrownicy przez około 5 minut.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Vilgain Minutowa owsianka białkowa o niskiej zawartości cukru – Truskawka z kokosem 400 g
Opakowanie: 400 gDawkowanie: 80 g
Dawki w opakowaniu: 5
100 g | 80 g | |
Wartość energetyczna | 1635 kJ / 387 kcal | 1300 kJ / 309 kcal |
Tłuszcz | 11 g | 8,8 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,7 g | 5,4 g |
Węglowodany | 35 g | 28 g |
- w tym cukry | 4,8 g | 3,9 g |
Błonnik | 11 g | 9 g |
Białko | 31 g | 25 g |
Sól | 1,1 g | 0,9 g |
Bezglutenowe płatki owsiane 50%, białko mleka 29%, błonnik z cykorii, mleko kokosowe w proszku*, kokos (starty*, kawałki) 7%, truskawki (proszek, plasterki) 3,3%, naturalny aromat, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar, burak w proszku*, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnychi innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Jedną porcję 80 g zalać 95‑105 ml gorącej wody lub mleka.
- Dobrze wymieszać i odstawić na 1 minutę.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.
Vilgain Minutowa owsianka białkowa o niskiej zawartości cukru – rolka cynamonowa 400 g
Opakowanie: 400 gDawkowanie: 80 g
Dawki w opakowaniu: 5
100 g | 80 g | |
Wartość energetyczna | 1571 kJ / 374 kcal | 1257 kJ / 299 kcal |
Tłuszcz | 9 g | 7,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g | 3,8 g |
Węglowodany | 35 g | 28 g |
- w tym cukry | 4,5 g | 3,6 g |
Błonnik | 13 g | 11 g |
Białko | 32 g | 25 g |
Sól | 1,2 g | 0,97 g |
Bezglutenowe płatki owsiane 49%, białko mleka 28,7%, inulina, mleko kokosowe w proszku*, śmietanka w proszku (mleko), cynamon 1,6%, naturalne aromaty, substancja zagęszczająca: guma guar, sól morska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzeszków ziemnychi innych orzechów.
Zalecenia producenta
- Jedną porcję 80 g zalać 95‑105 ml gorącej wody lub mleka.
- Dobrze wymieszać i odstawić na 1 minutę.
Uwaga
- Żywność zawierająca substancje słodzące.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.