Vilgain Bezglutenowa mieszanka chlebowa BIO

3,8
10 ocena

O mój Boże! Dopiero zaczynam piec, więc zrobiłam chleb w klasycznej szklanej formie do piekarnika. Był gorszy, ale upiekł się pięknie, zgodnie z instrukcją. Wrzucam do koszyka kolejny!!!:)

Ogromne rozczarowanie - chleb jest po prostu słony - jak zlizujesz sól, a potem, gdzieś z tyłu podniebienia, jest może trochę słonecznika. Dla mnie w sumie niejadalny. Konsystencja nie jest zła (trochę wilgotny, co nie jest nietypowe dla chleba bezglutenowego), przyjemnie pachnie kminkiem, ale po prostu nie jest jadalny.

Cześć Lu, dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo nam przykro, że nie jesteś zadowolony z produktu. W wiadomości e-mail znajduje się wiadomość od nas. Chętnie zapoznamy się z Twoimi doświadczeniami i rozwiążemy wszelkie reklamacje. Życzymy miłego dnia,

Ilość mieszanki jest na duży bochenek chleba, polecam podzielić i zawsze robić świeżą. Przygotowanie i pieczenie nie jest trudne.

Łatwe w przygotowaniu i rewelacyjne w smaku😋

Właśnie spróbowałem i jestem naprawdę mile zaskoczony. Zdecydowanie zamówię ponownie następnym razem i więcej opakowań. Konsystencja jest miękka i puszysta po upieczeniu (nie przerażajcie się konsystencją ciasta przed pieczeniem), skórka jest chrupiąca, ale przyjemna, smak też jest świetny. Przyznaję, że na początku byłem nieco sceptyczny i nie dałem mu zbyt dużej szansy. I jako duży bonus, cena w porównaniu do innych chlebów bezglutenowych, które zwykle kupowałem do tej pory. 👌

Wierzę, że może być dobry, ale instrukcje mówią o 750 ml (????) wody, to strasznie dużo. Mimo to postąpiłem zgodnie z instrukcją i spróbowałem upiec mokrą cvachtanicę. Nie udało się! Jadalna była tylko skórka. Następnym razem spróbuję 350 ml, mam więcej.

Cześć, dzięki za recenzję. Próbowaliśmy upiec produkt w tej proporcji i wyszło dobrze. Na wszelki wypadek napisałam do Ciebie maila, żebyśmy mogły razem sprawdzić instrukcję :). Miłego dnia