Vilgain Białko serwatkowe – wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze

Vilgain Białko serwatkowe – wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze

Zamiast sukralozy, naturalny słodzik z liści stewii
Z rośliny stewii uzyskujemy wysokowartościowy słodzik zawierający glikozydy stewiolowe. Są one 200‑300 razy słodsze od cukru, nie wpływają na poziom cukru we krwi i są uważane za bezpieczny bezkaloryczny słodzik pochodzenia naturalnego.
✅ Glikozydy stewiolowe | ❌ Sukraloza |
Bezpieczeństwo |
Bezpieczeństwo |
Brak wpływu na insulinooporność | Możliwy negatywny wpływ na insulinooporność |
Słodycz |
Słodycz |
Średnia słodycz | Wysoka słodycz |
Mikrobiom |
Mikrobiom |
Nie ma negatywnego wpływu na mikrobiom | Możliwy negatywny wpływ na mikrobiom |
Serwatka o wysokiej czystości z Holandii
Do oddzielania serwatki używamy ultrafiltracji w niskich temperaturach. Mleko przechodzi przez membrany, które zatrzymują tylko większe cząsteczki białka. Uzyskane białko jest skoncentrowane i czyste, zawiera cenne frakcje, takie jak wzmacniająca odporność α/ß-laktoglobulina, chroniąca przed infekcjami immunoglobulina G i pochłaniająca żelazo laktoferyna.
Maksymalna użyteczność
dla organizmu
Białko serwatkowe charakteryzuje się biodostępnością porównywalną do mięsa, co sprawia, że jedst jednym z najlepszych źródeł białka dla ludzkiego organizum. Jest doskonale przyswajalne i bogate w niezbędne aminokwasy, w tym BCAA i leucynę. Aminokwasy te są kluczowymi składnikami stymulującymi wzrost i regenerację mięśni.
Jakość białka (DIAAS*) %
Wołowina
Koncentrat białka serwatkowego
Izolat białka sojowego
*Najbardziej aktualny wskaźnik jakości białka oparty na zawartości aminokwasów egzogennych i strawności białka. Białka o DIAAS >75% oceniane są jako wysokiej jakości, >100% to doskonałe źródła białka wg FAO.
Słodzik |
Słodzik |
Słodzik |
Słodzik |
Naturalne glikozydy stewiolowe | Cukier i syntetyczna sukraloza | Syntetyczny acesulfam‑K i sukraloza | Syntetyczna sukraloza |
Przyprawa |
Przyprawa |
Przyprawa |
Przyprawa |
Naturalny aromat z prawdziwych składników | Syntetyczne środki aromatyzujące | Syntetyczne środki aromatyzujące | Syntetyczne środki aromatyzujące |
Metoda przetwarzania |
Metoda przetwarzania |
Metoda przetwarzania |
Metoda przetwarzania |
Delikatna ultrafiltracja w niskich temperaturach | Nieznany | Nieznany | Nieznany |
Pochodzenie mleka |
Pochodzenie mleka |
Pochodzenie mleka |
Pochodzenie mleka |
Holandia | Nieznany | Nieznany | Nieznany |
Nadmiar substancji |
Nadmiar substancji |
Nadmiar substancji |
Nadmiar substancji |
Brak | Barwniki syntetyczne, emulgatory, sól | Emulgatory, sól, środki przeciwzbrylające | Barwniki syntetyczne |
Superżywność odpowiednia dla każdego
Vilgain Whey Protein może być przyjmowany o każdej porze dnia. Znajdzie zastosowanie nie tylko u sportowców, ale u każdego, kto jest zainteresowany zdrowym stylem życia i chce się dobrze odżywiać. Zdecydowanie nie jest przeznaczone tylko dla kulturystów.
Jak korzystać z białka?
Porównaj Vilgain® białka
Rodzaj białka |
Rodzaj białka |
Rodzaj białka |
Rodzaj białka |
Vilgain® Grass‑Fed Whey Protein | Vilgain® Whey Protein | Vilgain® Grass‑Fed Whey Protein Isolate | Vilgain® Lactose free whey protein |
Mleko |
Mleko |
Mleko |
Mleko |
Z mleka krów wolno pasących się karmionych trawą | Z mleka krów karmionych mieszankami paszowymi | Z mleka krów karmionych trawą z wolnego wybiegu | Z mleka krów karmionych mieszankami paszowymi |
Kwasy tłuszczowe |
Kwasy tłuszczowe |
Kwasy tłuszczowe |
Kwasy tłuszczowe |
Wyższa zawartość kwasów omega‑3 | Niższa zawartość kwasów omega‑3 | Wyższa zawartość kwasów omega‑3 | Niższa zawartość kwasów omega‑3 |
Słodzik |
Słodzik |
Słodzik |
Słodzik |
Naturalny z liści stewii | Naturalny z liści stewii | Naturalny z liści stewii | Naturalny z liści stewii |
Laktoza |
Laktoza |
Laktoza |
Laktoza |
Wyższa zawartość laktozy | Wyższa zawartość laktozy | Niska zawartość laktozy (maks. 1%) | Bez laktozy (maks. 0,04%) |
Białko |
Białko |
Białko |
Białko |
68 - 78% | 74 - 77% | 83 - 85% | 74 - 77% |
Tłuszcze |
Tłuszcze |
Tłuszcze |
Tłuszcze |
5,7 - 7,7% | 6,9 - 7,1% | 0,6 - 1,4% | 6,7 - 6,9% |
Węglowodany |
Węglowodany |
Węglowodany |
Węglowodany |
7,2 - 14% | 9,6 - 14% | 4 - 4,3% | 6,9 - 7,3% |
Kup teraz | Kup teraz | Kup teraz | Kup teraz |
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 95% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), BIO śmietanka arachidowa w proszku, naturalny aromat, barwnik: karmel, sól himalajska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97%( mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), cynamon, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzechów i orzeszków ziemnych.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, proszek buraczany, mielona wanilia, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 92% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), śmietanka arachidowa w proszku 5%, sól himalajska, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, kakao w proszku*, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 95% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku*, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 92% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku* 4%, krem orzechowy w proszku 3%, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
* z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), suszone mleko*, naturalny aromat, proszek buraczany, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 96% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), bezglutenowa mąka owsiana*, cynamon*, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.
Składniki
Koncentrat białka serwatkowego 100% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa).
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych i innych orzechów.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1654 kJ / 396 kcal | 496 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,4 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 5,8 g | 1,7 g |
- w tym cukry | 5,8 g | 1,7 g |
Białko | 78 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1645 kJ / 389 kcal | 494 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,7 g | 2,3 g |
- w tym cukry | 5,6 g | 1,7 g |
Białko | 75 g | 22,5 g |
Sól | 0,53 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1651 kJ / 391 kcal | 495 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,7 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,6 g | 1,4 g |
Węglowodany | 6,8 g | 2 g |
- w tym cukry | 6,5 g | 1,9 g |
Białko | 76 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1647 kJ / 390 kcal | 494 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,8 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,6 g | 2,3 g |
- w tym cukry | 5,9 g | 1,8 g |
Białko | 74 g | 22 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Aminokwasy egzogenne | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy warunkowo niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy endogenne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1644 kJ / 389 kcal | 493 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,6 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,5 g | 1,3 g |
Węglowodany | 6,8 g | 2,1 g |
- w tym cukry | 5,8 g | 1,8 g |
Białko | 75 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1647 kJ / 390 kcal | 494 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,4 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,4 g | 1,3 g |
Węglowodany | 6,7 g | 2 g |
- w tym cukry | 6,1 g | 1,8 g |
Białko | 76 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1626 kJ / 385 kcal | 488 kJ / 115 kcal |
Tłuszcz | 6,6 g | 2 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,2 g |
Węglowodany | 6,9 g | 2,1 g |
- w tym cukry | 5,8 g | 1,7 g |
Białko | 74 g | 22,2 g |
Sól | 2 g | 0,6 g |
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1643 kJ / 389 kcal | 493 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,2 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,3 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,5 g | 2,2 g |
- w tym cukry | 6 g | 1,8 g |
Białko | 76 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1644 kJ / 389 kcal | 493 kJ / 117 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,3 g | 1,3 g |
Węglowodany | 6,9 g | 2,1 g |
- w tym cukry | 5,9 g | 1,8 g |
Białko | 76,1 g | 22,8 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Aminokwasy egzogenne | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy warunkowo egzogenne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy endogenne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1628 kJ / 385 kcal | 488 kJ / 116 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,3 g | 1,3 g |
Węglowodany | 6,1 g | 1,8 g |
- w tym cukry | 5,7 g | 1,7 g |
Białko | 75,6 g | 22,7 g |
Sól | 0,53 g | 0,16 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Niezbędne aminokwasy | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy pół-niezbędne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy nieistotne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1641 kJ / 388 kcal | 492 kJ / 116 kcal |
Tłuszcz | 6,5 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,2 g | 1,3 g |
Węglowodany | 7,3 g | 2,2 g |
- w tym cukry | 5,9 g | 1,8 g |
Białko | 75 g | 22,5 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokwasowy:
100 g* | |
Aminokwasy egzogenne | |
Izoleucyna | 6,7 g |
Leucyna | 11,4 g |
Lizyna | 10,1 g |
Metionina | 2,3 g |
Fenyloalanina | 3,4 g |
Treonina | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Walina | 6,2 g |
Aminokwasy półegzogenne | |
Arginina | 2,6 g |
Histydyna | 2 g |
Aminokwasy endogenne | |
Alanina | 5,5 g |
Kwas asparaginowy | 11,8 g |
Kwas glutaminowy | 18,8 |
Glicyna | 1,9 g |
Prolina | 6,4 g |
Seryna | 5,4 g |
Tyrozyna | 2,9 g |
Cysteina | 2,2 g |
*jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.
Tabele kaloryczne
100 g | 30 g | |
Wartość energetyczna | 1635 kJ / 387 kcal | 491 kJ / 116 kcal |
Tłuszcz | 6,3 g | 1,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 4,3 g | 1,3 g |
Węglowodany | 5,7 g | 1,7 g |
- w tym cukry | 5,7 g | 1,7 g |
Białko | 77 g | 23 g |
Sól | 0,5 g | 0,2 g |
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 10
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 10
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 1
Zalecane spożycie:
- Dodać 1 saszetkę (30 g) koncentratu białka serwatkowego do 200‑250 ml wody i dobrze wymieszać.
Stosowanie
- Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
- Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.
Zalecenia producenta
- Dodać 1 miarkę (30 g) białka serwatkowego do 200 ml wody lub mleka i dobrze wymieszać.
Uwaga
- Żywność, z substancjami słodzącymi.
- Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.
Popularne alternatywy
Jak inni używają produktu
Można też pojawić się w galerii @Vilgain mention na instagramie.