Vilgain Białko serwatkowe ⁠–⁠ wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze

Vilgain Białko serwatkowe ⁠–⁠ wysoka zawartość białka i BCAA, słodzony stewią, ultrafiltrowany w niskiej temperaturze

1 000 g
6434
12 wariantów
Masło orzechowe
Masło orzechowe
113
326
99,99 zł
100% gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.
Darmowa dostawa

Zamiast sukralozy, naturalny słodzik z liści stewii

Z rośliny stewii uzyskujemy wysokowartościowy słodzik zawierający glikozydy stewiolowe. Są one 200‑300 razy słodsze od cukru, nie wpływają na poziom cukru we krwi i są uważane za bezpieczny bezkaloryczny słodzik pochodzenia naturalnego.

✅ Glikozydy stewiolowe ❌ Sukraloza
Bezpieczeństwo
Bezpieczeństwo
Brak wpływu na insulinooporność Możliwy negatywny wpływ na insulinooporność
Słodycz
Słodycz
Średnia słodycz Wysoka słodycz
Mikrobiom
Mikrobiom
Nie ma negatywnego wpływu na mikrobiom Możliwy negatywny wpływ na mikrobiom

Serwatka o wysokiej czystości z Holandii

Do oddzielania serwatki używamy ultrafiltracji w niskich temperaturach. Mleko przechodzi przez membrany, które zatrzymują tylko większe cząsteczki białka. Uzyskane białko jest skoncentrowane i czyste, zawiera cenne frakcje, takie jak wzmacniająca odporność α/ß-laktoglobulina, chroniąca przed infekcjami immunoglobulina G i pochłaniająca żelazo laktoferyna.

1. Przygotowanie i ultrafiltracja
Usuwanie większych cząsteczek tłuszczu, laktozy i minerałów

2. Stężenie
W przefiltrowanej mieszaninie stężenie białek wzrasta pod wpływem ciśnienia.

3.Usuwanie wilgoci
Suszenie w niskiej temperaturze w celu uzyskania proszku

Maksymalna użyteczność
dla organizmu

Białko serwatkowe charakteryzuje się biodostępnością porównywalną do mięsa, co sprawia, że jedst jednym z najlepszych źródeł białka dla ludzkiego organizum. Jest doskonale przyswajalne i bogate w niezbędne aminokwasy, w tym BCAA i leucynę. Aminokwasy te są kluczowymi składnikami stymulującymi wzrost i regenerację mięśni.

Jakość białka (DIAAS*) %

Wołowina

110

Koncentrat białka serwatkowego

107

Izolat białka sojowego

84

*Najbardziej aktualny wskaźnik jakości białka oparty na zawartości aminokwasów egzogennych i strawności białka. Białka o DIAAS >75% oceniane są jako wysokiej jakości, >100% to doskonałe źródła białka wg FAO.

Słodzik
Słodzik
Słodzik
Słodzik
Naturalne glikozydy stewiolowe Cukier i syntetyczna sukraloza Syntetyczny acesulfam‑K i sukraloza Syntetyczna sukraloza
Przyprawa
Przyprawa
Przyprawa
Przyprawa
Naturalny aromat z prawdziwych składników Syntetyczne środki aromatyzujące Syntetyczne środki aromatyzujące Syntetyczne środki aromatyzujące
Metoda przetwarzania
Metoda przetwarzania
Metoda przetwarzania
Metoda przetwarzania
Delikatna ultrafiltracja w niskich temperaturach Nieznany Nieznany Nieznany
Pochodzenie mleka
Pochodzenie mleka
Pochodzenie mleka
Pochodzenie mleka
Holandia Nieznany Nieznany Nieznany
Nadmiar substancji
Nadmiar substancji
Nadmiar substancji
Nadmiar substancji
Brak Barwniki syntetyczne, emulgatory, sól Emulgatory, sól, środki przeciwzbrylające Barwniki syntetyczne

Superżywność odpowiednia dla każdego

Vilgain Whey Protein może być przyjmowany o każdej porze dnia. Znajdzie zastosowanie nie tylko u sportowców, ale u każdego, kto jest zainteresowany zdrowym stylem życia i chce się dobrze odżywiać. Zdecydowanie nie jest przeznaczone tylko dla kulturystów.

Przyczynia się do wzrostu i regeneracji mięśni
W połączeniu z aktywnością fizyczną

Wspomaga utratę wagi
ze względu na wysoką sytość

Wzmacnia układ odpornościowy Pomaga organizmowi zwalczać infekcje i choroby

Jak korzystać z białka?

Przygotuj pyszny koktajl
Dodaj wodę i w pół minuty gotowe.

Wzbogać swój posiłek Zwiększysz zawartość białka i dodasz smaku.

200+ więcej przepisów W sekcji z przepisami znajdziesz inspirację na mnóstwo białkowych smakołyków.

Porównaj Vilgain® białka

Rodzaj białka
Rodzaj białka
Rodzaj białka
Rodzaj białka
Vilgain® Grass‑Fed Whey Protein Vilgain® Whey Protein Vilgain® Grass‑Fed Whey Protein Isolate Vilgain® Lactose free whey protein
Mleko
Mleko
Mleko
Mleko
Z mleka krów wolno pasących się karmionych trawą Z mleka krów karmionych mieszankami paszowymi Z mleka krów karmionych trawą z wolnego wybiegu Z mleka krów karmionych mieszankami paszowymi
Kwasy tłuszczowe
Kwasy tłuszczowe
Kwasy tłuszczowe
Kwasy tłuszczowe
Wyższa zawartość kwasów omega‑3 Niższa zawartość kwasów omega‑3 Wyższa zawartość kwasów omega‑3 Niższa zawartość kwasów omega‑3
Słodzik
Słodzik
Słodzik
Słodzik
Naturalny z liści stewii Naturalny z liści stewii Naturalny z liści stewii Naturalny z liści stewii
Laktoza
Laktoza
Laktoza
Laktoza
Wyższa zawartość laktozy Wyższa zawartość laktozy Niska zawartość laktozy (maks. 1%) Bez laktozy (maks. 0,04%)
Białko
Białko
Białko
Białko
68 - 78% 74 - 77% 83 - 85% 74 - 77%
Tłuszcze
Tłuszcze
Tłuszcze
Tłuszcze
5,7 - 7,7% 6,9 - 7,1% 0,6 - 1,4% 6,7 - 6,9%
Węglowodany
Węglowodany
Węglowodany
Węglowodany
7,2 - 14% 9,6 - 14% 4 - 4,3% 6,9 - 7,3%
Kup teraz Kup teraz Kup teraz Kup teraz

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 95% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), BIO śmietanka arachidowa w proszku, naturalny aromat, barwnik: karmel, sól himalajska, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzechów.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97%( mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), cynamon, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzechów i orzeszków ziemnych.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, proszek buraczany, mielona wanilia, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionw składzie produktu. Może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 92% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), śmietanka arachidowa w proszku 5%, sól himalajska, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionw składzie produktu. Produkt może zawierać orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 98% (mlekoemulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat, kakao w proszku*, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

*z rolnictwa ekologicznego.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 95% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku*, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

*z rolnictwa ekologicznego.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 92% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), kakao w proszku* 4%, krem orzechowy w proszku 3%, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

* z upraw ekologicznych.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 97% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), suszone mleko*, naturalny aromat, proszek buraczany, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

*z rolnictwa ekologicznego.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego 96% (mleko, emulgator: lecytyna słonecznikowa), bezglutenowa mąka owsiana*, cynamon*, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe.

*z rolnictwa ekologicznego.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać orzeszki ziemne i orzechy.

Składniki

Koncentrat białka serwatkowego 100% (mlekoemulgator: lecytyna słonecznikowa).

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych i innych orzechów.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1654 kJ / 396 kcal496 kJ / 117 kcal
Tłuszcz
6,4 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,4 g1,3 g
Węglowodany
5,8 g1,7 g
- w tym cukry
5,8 g1,7 g
Białko
78 g23 g
Sól
0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1645 kJ / 389 kcal494 kJ / 117 kcal
Tłuszcz
6,3 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,2 g1,3 g
Węglowodany
7,7 g2,3 g
- w tym cukry
5,6 g1,7 g
Białko
75 g22,5 g
Sól
0,53 g0,16 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1651 kJ / 391 kcal495 kJ / 117 kcal
Tłuszcz
6,7 g2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,6 g1,4 g
Węglowodany
6,8 g2 g
- w tym cukry
6,5 g1,9 g
Białko
76 g23 g
Sól
0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g30 g
Wartość energetyczna1647 kJ / 390 kcal494 kJ / 117 kcal
Tłuszcz6,8 g2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,4 g1,3 g
Węglowodany7,6 g2,3 g
- w tym cukry5,9 g1,8 g
Białko74 g22 g
Sól0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Aminokwasy egzogenne 
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy warunkowo niezbędne 
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy endogenne 
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1644 kJ / 389 kcal493 kJ / 117 kcal
Tłuszcz
6,6 g2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,5 g1,3 g
Węglowodany
6,8 g2,1 g
- w tym cukry
5,8 g1,8 g
Białko
75 g23 g
Sól
0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1647 kJ / 390 kcal494 kJ / 117 kcal
Tłuszcz
6,4 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,4 g1,3 g
Węglowodany
6,7 g2 g
- w tym cukry
6,1 g1,8 g
Białko
76 g23 g
Sól
0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g30 g
Wartość energetyczna1626 kJ / 385 kcal488 kJ / 115 kcal
Tłuszcz6,6 g2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,2 g1,2 g
Węglowodany6,9 g2,1 g
- w tym cukry5,8 g1,7 g
Białko74 g22,2 g
Sól2 g0,6 g

Tabele kaloryczne

100 g30 g
Wartość energetyczna1643 kJ / 389 kcal493 kJ / 117 kcal
Tłuszcz6,2 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,3 g1,3 g
Węglowodany7,5 g2,2 g
- w tym cukry6 g1,8 g
Białko76 g23 g
Sól0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g30 g
Wartość energetyczna1644 kJ / 389 kcal493 kJ / 117 kcal
Tłuszcz6,3 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,3 g1,3 g
Węglowodany6,9 g2,1 g
- w tym cukry5,9 g1,8 g
Białko76,1 g22,8 g
Sól0,5 g0,2 g

Profil aminokwasowy:

100 g*
Aminokwasy egzogenne
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy warunkowo egzogenne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy endogenne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1628 kJ / 385 kcal488 kJ / 116 kcal
Tłuszcz
6,3 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,3 g1,3 g
Węglowodany
6,1 g1,8 g
- w tym cukry
5,7 g1,7 g
Białko
75,6 g22,7 g
Sól
0,53 g0,16 g


Profil aminokwasowy:

100 g*
Niezbędne aminokwasy
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy pół-niezbędne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy nieistotne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*Jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1641 kJ / 388 kcal492 kJ / 116 kcal
Tłuszcz
6,5 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,2 g1,3 g
Węglowodany
7,3 g2,2 g
- w tym cukry
5,9 g1,8 g
Białko
75 g22,5 g
Sól
0,5 g0,2 g


Profil aminokwasowy:

100 g*
Aminokwasy egzogenne
Izoleucyna6,7 g
Leucyna11,4 g
Lizyna10,1 g
Metionina2,3 g
Fenyloalanina3,4 g
Treonina7,6 g
Tryptofan1,7 g
Walina6,2 g
Aminokwasy półegzogenne
Arginina
2,6 g
Histydyna
2 g
Aminokwasy endogenne
Alanina5,5 g
Kwas asparaginowy11,8 g
Kwas glutaminowy18,8
Glicyna1,9 g
Prolina6,4 g
Seryna5,4 g
Tyrozyna2,9 g
Cysteina2,2 g

*jest to zawartość aminokwasów na 100 g białka.

Tabele kaloryczne

100 g
30 g
Wartość energetyczna
1635 kJ / 387 kcal491 kJ / 116 kcal
Tłuszcz
6,3 g1,9 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe
4,3 g1,3 g
Węglowodany
5,7 g1,7 g
- w tym cukry
5,7 g1,7 g
Białko
77 g23 g
Sól
0,5 g0,2 g
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 300 g (10 x 30 g)
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 10 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 300 g (10 x 30 g)
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu: 10 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 1 000 g
Dawkowanie: 30 g (1 miarka)
Dawki w opakowaniu: 33 
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:
Opakowanie: 30 g
Dawkowanie: 30 g (1 worek)
Dawki w opakowaniu:


Zalecane spożycie:

  • Dodać 1 saszetkę (30 g) koncentratu białka serwatkowego do 200‑250 ml wody i dobrze wymieszać.

Stosowanie

  • Dodać 1 miarkę (30 - 33 g) koncentratu białka serwatkowego do 200 - 250 ml wody i dobrze wymieszać.
  • Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania aktywnej masy mięśniowej.

Zalecenia producenta

  • Dodać 1 miarkę (30 g) białka serwatkowego do 200 ml wody lub mleka i dobrze wymieszać.

Uwaga

  • Żywność, z substancjami słodzącymi.
  • Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Produkt przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Jak inni używają produktu

Można też pojawić się w galerii @Vilgain mention na instagramie.

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Roladki z ciasta francuskiego na słodko i słono

Roladki z ciasta francuskiego na słodko i słono

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Opinie

Napisz recenzję
4,7
2211 ocena

Białka Aktin są najlepsze! Kupuję regularnie ♥️

Absolutnie pyszny smak!

Dla mnie super smak i rozpuszczalność. Polecam!

Dla mnie najlepsze białko na rynku! Świetne składniki i smaki! Dla mnie najlepsza biała czekolada (smakuje jak nadzienie kinder buena), ale wszystkie, które jadłem, były najlepsze! 🙂‍↕️🤍

Pytania

76
odpowiedzianych pytań
Witam! Czy mogę gdzieś znaleźć testy zewnętrzne i/lub informacje na temat certyfikacji waszych produktów?
1