Vilgain Brązowy cukier trzcinowy ⁠–⁠ naturalny słodzik trzcinowy bez dodatków

Vilgain Brązowy cukier trzcinowy ⁠–⁠ naturalny słodzik trzcinowy bez dodatków

Vilgain Brązowy cukier trzcinowy - nierafinowany cukier bez dodatku barwników

Vilgain Brązowy cukier trzcinowy to naturalne połączenie cukru trzcinowego i melasy. Jest produkowany w naturalnych procesach, bez użycia chemikaliów i dodatków. Dzięki łagodnej metodzie przetwarzania jest świetną alternatywą dla klasycznego cukru buraczanego. Cukier jest nierafinowany i ma złotobrązowy kolor. Melasa zawiera minerały, zwłaszcza żelazo i magnez.

Vilgain Brązowy cukier trzcinowy w punktach:

  • naturalne połączenie cukru trzcinowego i melasy
  • bez dodatku barwników i aromatów
  • delikatnie produkowany w naturalnych procesach
  • nierafinowany
  • alternatywa dla konwencjonalnego cukru buraczanego

Składniki

Jakość składników

  • 1x uważaj

Tabele kaloryczne

100 g
Wartość energetyczna
1696 kJ / 399 kcal
Tłuszcz
< 0,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0 g
Węglowodany
99,4 g
- w tym cukry
99,4 g
Białko
0,2 g
Sól
0,01 g
Opakowanie: 500 g


Uwaga

  • Żywność.
  • Przechowywać w suchym miejscu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.


Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
16 ocena

Generalnie nie używam cukru zbyt często i nie mam klasycznego białego cukru w domu od lat, ale kiedy chcę upiec coś zdrowego raz na jakiś czas, to nie zaszkodzi.

Pytania

Dyskusja nie posiada jeszcze żadnych postów.