Vilgain Brązowy cukier trzcinowy – naturalny słodzik trzcinowy bez dodatków
Vilgain Brązowy cukier trzcinowy - nierafinowany cukier bez dodatku barwników
Vilgain Brązowy cukier trzcinowy to naturalne połączenie cukru trzcinowego i melasy. Jest produkowany w naturalnych procesach, bez użycia chemikaliów i dodatków. Dzięki łagodnej metodzie przetwarzania jest świetną alternatywą dla klasycznego cukru buraczanego. Cukier jest nierafinowany i ma złotobrązowy kolor. Melasa zawiera minerały, zwłaszcza żelazo i magnez.
Vilgain Brązowy cukier trzcinowy w punktach:
- naturalne połączenie cukru trzcinowego i melasy
- bez dodatku barwników i aromatów
- delikatnie produkowany w naturalnych procesach
- nierafinowany
- alternatywa dla konwencjonalnego cukru buraczanego
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1696 kJ / 399 kcal |
Tłuszcz | < 0,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 99,4 g |
- w tym cukry | 99,4 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0,01 g |
Opakowanie: 500 g
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.
Popularne alternatywy
Produkty powiązane
Inni też kupili
Recenzje
4,9
16 ocena