Vilgain Truffle Cakes to rozpływające się w ustach, pełne składników odżywczych doświadczenie dla smakoszy. Wybraliśmy najlepsze składniki, dopracowaliśmy idealną recepturę i wyprodukowaliśmy je ręcznie w Czechach.
Zastanawiasz się, jakie korzyści kryją się za faktem, że są one produkowane w delikatny sposób? Dzięki przetwarzaniu w temperaturze do 42°C, mikroelementy i przeciwutleniacze, które są naturalnie obecne w składnikach, nie ulegają zniszczeniu, co czyni tę przekąskę znacznie bardziej wartościową dla organizmu. Co więcej, cały proces odbywa się w Republice Czeskiej.
W każdym opakowaniu znajdują się trzy trufle o wadze 15 g, które są odpowiedniej wielkości, aby zapewnić oszczędny zastrzyk energii, ale jednocześnie stanowią ogromną ucztę dla kubków smakowych. Można się nimi delektować przy popołudniowej kawie lub jako słodką przekąską podczas wymagającej wędrówki.