Vilgain Ciasto proteinowe w Kkubku niskocukrowe
Recenzje
Świetny, lepszy niż się spodziewałem, chciałbym zobaczyć więcej smaku w wersji niskocukrowej, najbardziej podoba mi się to, że naprawdę działa i nie muszę zawracać sobie głowy mieszaniem małych dawek własnych składników, zostawiam go w ceramicznym dzbanku do herbaty na dwie i pół minuty na pełnej mocy i jest w sam raz
Świetny smak i udało mi się zrobić zgodnie z instrukcją w porównaniu do innych smaków. Kupię ponownie.
Jest tak dziwnie bez smaku. Muszę go jeść z twarożkiem lub jogurtem, żeby go zjeść. Czekolada duo ma te twarde kawałki (prawdopodobnie czekolady), które są tak dziwnie gorzkie.
Nie jest to do końca moja filiżanka herbaty, ale na pewno posłuży jako deser. Spróbuję innych smaków i może zmienię zdanie. Ale zdecydowanie jest to przyjemna puszysta bułka, która jest sycąca, a polewa jest całkiem dobra.
Nie podałam złego przepisu, że ciasto z kubka nie wyrośnie, że nie istnieje, ale próbowałam jak mogłam, nie zawiodło ani razu. Do ostatniej partii dodałam proszek do pieczenia i było trochę lepiej, ale nadal tylko trochę urosło.