4,8
88 ocena

Karmelowy smak, lekko słodki

Świetny do pieczenia i bardzo dobry w smaku.

Nie tego się spodziewałem. Jest bardzo miękki. Przypomina cukier puder.

Bardzo dobrze.

Zamawiam po raz drugi

Jeden z najlepszych naturalnych słodzików. Nadaje potrawom karmelowy smak.

Bardzo doceniam to, że cukier jest zmielony na rodzaj mąki. Ogólnie rzecz biorąc, cukier kokosowy jest świetny do pieczenia, ponieważ ma lekko karmelowy smak.

popularny alternatywny słodzik, ma wspaniały karmelowy smak idealny do pieczenia

Świetnie się z nim pracuje (prawie jak z klasycznym cukrem pudrem) 😇 smakuje świetnie... zdecydowanie świetny wybór do pieczenia

Smaczny i pięknie pachnący :) najlepiej smakuje mi w kawie :) w torebce robi się trochę twardy, ale zupełnie mi to nie przeszkadza :)