Vilgain Cukier trzcinowy jasny BIO – naturalny słodzik trzcinowy bez dodatków chemicznych
Vilgain Cukier trzcinowy jasny BIO – naturalny słodzik trzcinowy bez dodatków chemicznych
Produkt nie jest obecnie dostępny w magazynie
Vilgain Cukier trzcinowy BIO - złotobrązowy cukier o typowym miodowym aromacie i karmelowym smaku
Vilgain Cukier trzcinowy BIO to nierafinowany cukier o złoto‑brązowym kolorze. Posiada przyjemny miodowy aromat i słodki trzcinowy smak. Jest wytwarzany ze świeżego soku trzcinowego bez użycia jakichkolwiek procesów chemicznych i dodatków. Dzięki delikatnej metodzie przetwarzania jest świetną alternatywą dla klasycznego cukru buraczanego.
Vilgain Cukier trzcinowy BIO w punktach:
- nierafinowany cukier jasny
- miodowy aromat i karmelowy smak
- Wyprodukowany bez użycia dodatków chemicznych ze świeżego soku trzcinowego
- alternatywa dla klasycznego cukru buraczanego
Opakowanie: 500 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 1610 kJ / 378 kcal |
Tłuszcze | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 94,5 g |
- w tym cukry | 94,5 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól* | 0,02 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Składniki
100 % organiczny cukier trzcinowy.
Kraj pochodzenia: Laos
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w suchym miejscu i z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Czechy, NIP 29269555.