Vilgain Masło migdałowe BIO

Recenzje

Napisz recenzję
4,3
55 ocena

Absolutnie niesamowity smak

to masło migdałowe jest świetne! Na pewno kupię je ponownie:)

Doskonały do owsianki i pieczenia

doskonały...

To masło miało dość dziwną konsystencję, która mi nie odpowiadała. Lubię gładsze, bardziej kremowe masła, to było dziwne, gęste i osadzał się na nim olej (co wiem, że nie jest wadą), ale mi to nie odpowiadało.

Tak gładki i kremowy, pyszny

Tym razem wziąłem miękkie, ale będzie to luksus, jak chrupiący migdał. To absolutny top wśród maseł migdałowych WSZYSTKICH marek, których próbowałem.

Doskonały

Migdały w tej wersji nie przypadły mi do gustu, chyba nie jestem aż taką miłośniczką migdałów jak myślałam... ale do pieczenia nadaje się świetnie.

Smak nie jest rewelacyjny, a konsystencja bardzo płynna. Myślę, że pozostanę przy nerkowcach.