Vilgain Masło migdałowe BIO
Recenzje
Napisz recenzję
4,3
55 ocena
Michaela
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 3 dniami
Tłumaczone z Czeski
●
Daniela
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 2 miesiącami
Tłumaczone z Słowacki
●
Barbora
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 2 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Monika
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 2 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Katarína
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 3 miesiącami
Tłumaczone z Słowacki
●
To masło miało dość dziwną konsystencję, która mi nie odpowiadała. Lubię gładsze, bardziej kremowe masła, to było dziwne, gęste i osadzał się na nim olej (co wiem, że nie jest wadą), ale mi to nie odpowiadało.
1
Wiktoria
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 7 miesiącami
Tłumaczone z Angielski
●
Jarka
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 7 miesiącami
przed 4 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Tym razem wziąłem miękkie, ale będzie to luksus, jak chrupiący migdał. To absolutny top wśród maseł migdałowych WSZYSTKICH marek, których próbowałem.
Pavla
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 8 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Eva
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 8 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Migdały w tej wersji nie przypadły mi do gustu, chyba nie jestem aż taką miłośniczką migdałów jak myślałam... ale do pieczenia nadaje się świetnie.
Lenka
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 9 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
●
Smak nie jest rewelacyjny, a konsystencja bardzo płynna. Myślę, że pozostanę przy nerkowcach.