Vilgain Mieszanka na naleśniki białkowe – wysokiej jakości źródło białka, gotowe w 10 minut, ponad 25% zawartości białka
Vilgain Mieszanka na naleśniki białkowe – wysokiej jakości źródło białka, gotowe w 10 minut, ponad 25% zawartości białka
Pożywne śniadanie w 10 minut
Niezależnie od tego, czy się spieszysz, czy po prostu nie chcesz spędzać większość czasu w kuchni, nasza mieszanka do naleśników sprawia, że jest to szybkie i łatwe.
Przypraw swój najlepszy
przysmak śniadaniowy według własnego gustu
Mieszanka do naleśników to świetna okazja, aby trochę poeksperymentować i zrobić fajne gofry lub naleśniki według własnego gustu. Dodaj truskawki, czekoladę, syrop z cykorii, migdały, siemię lniane lub dowolny inny z nieskończonej liczby produktów, aby uzyskać najbardziej wyszukane śniadanie w historii.
Składniki
Bezglutenowamąka owsiana , mieszanka izolatu białka serwatkowego (mleko) i białka mleka (kazeiniany) 28%,mąka migdałowa , mąka z tapioki, pełne mleko w proszku mleko* cukier trzcinowy, proszek do pieczenia*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winian potasu, węglan sodu), sól himalajska.
Jakość składników
- 1x dobrze
- 1x uważaj
*Z rolnictwa ekologicznego
Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu.
Składniki
Bezglutenowamąka owsiana , białka mleka 25%, krem orzechowy w proszku 20%, cukier trzcinowy, wiórki ciemnej czekolady (masa kakaowa, cukier) 7%, proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), mielona wanilia, mąka z tapioki, sól morska. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 60%.
Jakość składników
- 1x dobrze
- 2x uważaj
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Składniki
Bezglutenowa mąka owsiana, białka mleka 23,5%, mąka migdałowa, chipsy z mlecznej czekolady (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku) mlekokakaowe, emulgator: olej rzepakowy, wanilia Bourbon ) 10%, cukier trzcinowy, orzechy laskowe 7%, kakao w proszku*, mąka z tapioki, proszek spulchniający*(skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające: winiany potasu, węglany sodu), sól himalajska. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 39%.
Jakość składników
- 1x dobrze
- 2x uważaj
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżeniedla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i zbóż zawierających gluten.
Składniki
Bezglutenowa mąka owsiana, białka mleka 23,5%, mąka migdałowa, cukier trzcinowy, czekolada mleczna (cukier, masło kakaowe, pełnotłuste mlekokakao w proszku, ziarna kakaowca, emulgator: olej rzepakowy, wanilia Bourbon ) 9%, śmietanka w proszku (mleko), mąka z tapioki, proszek spulchn