Vilgain Mieszanka na naleśniki białkowe
Recenzje
Dla nas zbyt ,,puste" w środku, z czekoladą za słodkie. W ramach testu dodałam starte jabłko, niestety zaszła jakaś reakcja i wszystko się bardzo spiekło
Za każdym razem ciasto rozrywa się i przywiera do patelni, smak również nie jest zbyt dobry
Góra do naleśników, gofry nie wyszły tak dobrze, ale może to wina maszyny albo moich rąk :). Smakowo top.
Spróbowałam gofrów i byłam zachwycona. Gofry były chrupiące na zewnątrz i miękkie w środku, a kawałki migdałów i białej czekolady w środku - perfekcja!
Nie mogę uzyskać odpowiedniej konsystencji. Przy zalecanej procedurze uzyskuję gęstą owsiankę, jeśli rozcieńczę i dodam wody o połowę więcej, uzyskuję wygląd ciasta naleśnikowego, rozrywają się podczas pieczenia, smażą się jakby tylko z wierzchu, a w środku pozostają kruche. Muszę się namęczyć, żeby uzyskać przeciętny smak.
Naprawdę je lubię, nie są słodkie, a zapach korzeni i kawałków orzechów jest świetny. 👍🏼