Vilgain Migdały w gorzkiej czekoladzie - chrupiąca przekąska bogata w wysokiej jakości tłuszcze
Ręcznie zbierane, świeże migdały zostały najpierw lekko uprażone na sucho, a następnie pokryte grubą warstwą gorzkiej czekolady. W ten sposób delikatnie wytwarzamy migdały Vilgain Migdały w gorzkiej czekoladzie, zawsze w małych partiach, aby dotarły do Ciebie tak świeże i chrupiące, jak to tylko możliwe. I jak zawsze, ta przekąska zawiera najczystsze możliwe składniki. Nie ma w nich polepszaczy, lecytyn ani innych dodatków - dlatego powierzchnia migdałów w czekoladzie jest matowa.
Są one nie tylko porównywalne w smaku do każdego deseru ze sklepu ze słodyczami, ale także dodają do organizmu zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe, przeciwutleniacze (witamina E), błonnik i białko roślinne. Nie bez powodu migdały zostały uznane za najzdrowszą żywność na świecie.
Świetnie sprawdzają się same w sobie jako praktyczna przekąska w podróży lub jako dodatek do kasz i deserów.
Czekolada Autentico odnosi się do rodzaju czekolady, która jest wierna swojemu pochodzeniu, wytwarzana przy użyciu tradycyjnych metod i kładąca nacisk na wysokiej jakości składniki i rzemiosło. Nasza czekolada zawiera 65% kakao, dzięki czemu jest źródłem cennych flawonoidów, które wspomagają koncentrację i uwagę oraz są znane ze swojego działania przeciwutleniającego.
Vilgain Migdały w gorzkiej czekoladzie w punktach:
- Świeże chrupiące orzechy w 65% czekoladzie
- Bez zbędnych dodatków
- Zawierają wysokiej jakości tłuszcze i przeciwutleniacze
- Smaczna przekąska w podróży i w domu