Vilgain Spody do pizzy orkiszowe BIO ⁠–⁠ 100% naturalne i tylko 6 składników wysokiej jakości

Vilgain Spody do pizzy orkiszowe BIO ⁠–⁠ 100% naturalne i tylko 6 składników wysokiej jakości

Vilgain Orkiszowe spody do pizzy BIO - przygotuj pyszną pizzę z organiczną mąką orkiszową

Nigdy nie można mieć dość pizzy! Teraz możesz cieszyć się swoimy ulubionymi spodami do pizzy w wariancie z organicznej mąki orkiszowej. Podobnie jak w przypadku oryginalnych spodów, możesz liczyć na wysokiej jakości produkt z naturalnych składników o wspaniałej konsystencji i pysznym smaku.

Gotowa w 10 minut w piekarniku lub na patelni

Wystarczy dodać swoje ulubione składniki, zapiec w piekarniku przez 7‑8 minut i gotowe do podania. Alternatywnie możesz użyć patelnię. Wystarczy umieścić ciasto i polewę na patelni na 3‑6 minut i przykryć pokrywką.

Czysta i prosta receptura z naturalnych składników

Baza składa się tylko z 6 wyselekcjonowanych składników bez żadnych sztucznych konserwantów i aromatów. Włoska oliwa z oliwek nadaje lepszy smak i wraz z zakwasem sprawia, że ciasto jest przyjemnie miękkie.

Nieuprawiana pszenica o mocniejszym smaku

Mieszanka mąki orkiszowej i razowej o bardziej wyrazistym smaku i lekko orzechowym aromacie. Orkisz jest nieuprawiany i zachowuje swoją naturalną zawartość minerałów i błonnika.

Vilgain Orkiszowe spody do pizzy BIO w punktach:

  • BIO bazy do pizzy wyprodukowana we Włoszech
  • wspaniały smak i konsystencja dzięki mące orkiszowej
  • tylko 6 naturalnych składników
  • brak zbędnych dodatków
  • gotowa w piekarniku lub na patelni w 10 minut
Opakowanie: 390 g (3 szt.)
Opakowanie: 390 g (3 szt.)

Średnica: 24 cm (+/- 1,5 cm)

100 g130 g (1 plasterek)
Wartość energetyczna1163 kJ / 276 kcal1512 kJ / 359 kcal
Tłuszcze6,2 g8,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe0,9 g1,2 g
Węglowodany45 g58,5 g
- w tym cukry1,2 g1,6 g
Błonnik3,9 g5,1 g
Białko8,1 g10,5 g
Sól1,8 g2,3 g

Składniki

Mąka orkiszowa* (52 %), woda, mąka orkiszowa razowa* (9 %), oliwa z oliwek extra virgin* (5 %), sól, drożdże, naturalny aromat rozmarynowy.

*z rolnictwa ekologicznego.

Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy.

Produkcja rolna w UE.

Instrukcja przygotowania

  • Rozgrzej piekarnik do 220°C.
  • Piecz na papierze do pieczenia przez 7‑8 minut.
  • Czas pieczenia może się różnić w zależności od Twojego piekarnika i składników, które wybierzesz do swojej pizzy.

Uwaga

  • Żywność.
  • Ze względu na użycie ekologicznej mąki orkiszowej, pizza może się bardziej rozrywać - nie jest to wada produktu.
  • Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 2‑3 dni.

Popularne alternatywy

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Produkty powiązane

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Inni też kupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________