Vilgain Spody do pizzy orkiszowe BIO

4,6
263 ocena

Świetne ciasto! Pizza jest pyszna i idealna na szybką kolację.

Ciasto pęka, rozpada się.

Cześć, bardzo nam przykro! Prosimy o przesłanie zdjęć na adres: podpora@aktin.cz. Z przyjemnością sprawdzimy produkt. Życzymy miłego dnia.

Wszystko było zorganizowane i pofragmentowane. 😒

Cześć Martina, bardzo nam przykro 🥺. W skrzynce odbiorczej czeka na Ciebie wiadomość z dalszymi działaniami w celu rozwiązania sytuacji. Życzymy miłego dnia🌸.

Doskonałe na szybki lunch/kolację. Odpowiedni dla osób z cukrzycą ciążową

ciasto jest bardzo łamliwe, klasyczne ciasto pszenne jest znacznie lepsze

Cześć Adriana, dzięki za opinię. Ponieważ do ciasta używana jest mąka orkiszowa, pizza jest później bardziej delikatna. Zalecamy ostrożniejsze obchodzenie się z nim. Życzymy miłego dnia :).

Absolutnie genialne. Jadłam ją wiele razy i jest świetna, gdy nie ma się dużo czasu. Nawet po przygotowaniu posiłek jest gotowy w 10 minut i nadal świetnie smakuje.

Świetne, jeśli nie możesz gotować lub po prostu chcesz zjeść pizzę, ale nie masz ochoty zamawiać jej w pizzerii. Nawet mój brat, który zwykle odmawia wszystkiego, w czym używam mąki orkiszowej, zje ze mną jedną z tych pizz :D

Kruszy się, smakuje dobrze, normalne ciasto do pizzy Vilgain jest dla mnie lepsze

ciasto dość mocno się łamie, następnym razem prawdopodobnie zamówię klasyczne ciasto pszenne

Uwielbiam chrupiące brzegi pizzy, a ta jest chrupiąca na całej powierzchni. Doskonała