Vilgain Plant Protein Pesto BIO – Basilico – 13% białka roślinnego, delikatny smak z włoską bazylią i orzeszkami piniowymi, odpowiedni dla wegan i osób z celiakią.
Vilgain Plant Protein Pesto BIO – Basilico – 13% białka roślinnego, delikatny smak z włoską bazylią i orzeszkami piniowymi, odpowiedni dla wegan i osób z celiakią.
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Opakowanie: 130 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 2529 kJ / 613 kcal |
Tłuszcz | 59 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7 g |
Węglowodany | 6,4 g |
- w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,8 g |
Składniki
Bazylia z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia* (bazylia*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, sól morska, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy) 34%, woda, białko grochu* 18%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 11%, orzeszki piniowe*, regulator kwasowości: kwas mlekowy.
*z rolnictwa ekologicznego.
Ostrzeżenie dla alergików: może zawierać śladowe ilości glutenu i soi.
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.
Popularne alternatywy
Produkty powiązane
Inni też kupili
Recenzje
4,5
7 ocena