Vilgain Makaron fusilli BIO – śmigła z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
Vilgain Makaron fusilli BIO – śmigła z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
Inni kupują razem
100 g | |
Wartość energetyczna | 1457 kJ / 344 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 58 g |
- w tym cukry | 2,5 g |
Błonnik | 3,8 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0,1 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1546 kJ / 365 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 75 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1502 kJ / 355 kcal |
Tłuszcz | 1,9 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 70 g |
- w tym cukry | 2 g |
Błonnik | 7 g |
Białko | 11,2 g |
Sól | 0,01 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1436 kJ / 336 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Carbohydrates | 59 g |
- w tym cukry | 5,8 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0,1g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1464 kJ / 346 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 57 g |
- w tym cukry | 3,5 g |
Błonnik | 7 g |
Białko | 23 g |
Sól | 0,01 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1499 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 77 g |
- w tym cukry | 0,3 g |
Błonnik | 1,5 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | <0,01 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1296 kJ / 307 kcal |
Tłuszcz | 2,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 1,8 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 21 g |
Sól | 0,005 g |
100 g | |
Wartość energetyczna | 1297 kJ / 310 kcal |
Tłuszcz | 5,9 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 2,3 g |
Błonnik | 16 g |
Białko | 19 g |
Sól | 0,09 g |
Składniki
100 % Organiczna mąka z czerwonej soczewicy.
Składniki
Ekologiczna semolina z pszenicy durum, woda.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
Składniki
100 % Ekologiczna pełnoziarnista mąka orkiszowa .
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach produktu.
Składniki
100 % Ekologiczna mąka z żółtego grochu.
Kraj pochodzenia: Słowacja.
Składniki
100% mąka z zielonego groszku*.
*Z upraw ekologicznych.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Ostrzeżenie dla alergików: Produkt może zawierać śladowe ilości soi.
Składniki
Ekologiczna mąka ryżowa 100 %.
Kraj pochodzenia: Pakistan.
Przetworzona w: Słowacji.
Składniki
Mąka z soczewicy*, mąka z ciecierzycy*, mąka z grochu*, mąka z fasoli*.
*Z upraw ekologicznych.
Kraj produkcji: Włochy.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu.
Składniki
100 % Ekologiczna mąka z ciecierzycy.
Kraj pochodzenia: Słowacja.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Sposób przygotowania
- Do osolonego wrzątku wrzucić 100 g makaronu i gotować przez 6‑8 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Odcedzić ugotowany makaron i podawać.
Instrukcja przygotowania
- Do 1 l osolonej wody włożyć 100 g makaronu i gotować przez 4 - 8 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i przepłuczemy zimną wodą.
Sposób użycia
- Wrzucić 100 g makaronu do osolonej wrzącej wody i gotować przez 3‑4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
- Odcedzić ugotowany makaron i podawać.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Instrukcja użycia
- Umieścić w 1 litrze osolonej wody i gotować przez 8‑10 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Odcedzić i podawać.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Zawiadomienie
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.