Vilgain Panela BIO – naturalny słodzik z soku trzcinowego o łagodnym karmelowym smaku
Vilgain Panela BIO – naturalny słodzik z soku trzcinowego o łagodnym karmelowym smaku
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Vilgain Panela BIO - naturalny słodzik o delikatnym karmelowym smaku i aromacie
Vilgain Panela BIO to nierafinowany słodzik o delikatnym karmelowym smaku. Otrzymywany jest poprzez gotowanie i odparowanie soku z trzciny cukrowej. Zachowuje wszystkie składniki odżywcze, które są naturalnie obecne w trzcinie cukrowej. W przeciwieństwie do konwencjonalnego cukru, z którego oddziela się melasę, substancja ta pozostaje w płacie.
Jest to świetna alternatywa dla konwencjonalnych cukrów rafinowanych. Możesz go używać tak jak zwykłego cukru, do pieczenia lub słodzenia potraw i napojów. Idealnie nadaje się do deserów, kaszek, naleśników czy racuchów.
Vilgain Panela BIO w punktach:
- nierafinowany naturalny słodzik
- karmelowy smak i aromat
- zachowuje wszystkie składniki odżywcze trzciny cukrowej
- zawiera melasę
- takie same zastosowanie jak zwykły cukier
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1660 kJ / 396 kcal |
Tłuszcz | 0,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 97 g |
- w tym cukry | 97 g |
Białko | 0,51 g |
Sól* | 0,02 g |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Opakowanie: 500 g
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w suchym miejscu i z dala od bezpośredniego światła słonecznego.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.
Produkty powiązane
Inni też kupili
Pytania
2
odpowiedziane pytania
Cześć, chciałbym zapytać, kiedy panel będzie ponownie dostępny? Dziękuję
Cześć Martin, dzięki za pytanie! W tej chwili nie znamy dokładnej daty wyczerpania zapasów, ale zdecydowanie zalecamy ustawienie funkcji "obserwuj", aby powiadomić Cię, gdy tylko produkt będzie ponownie dostępny. Życzymy miłego dnia
Czy ten cukier można również dodawać do marmolady? Dziękuję
Cześć Michaela, możesz również dodać paneer do marmolady. Należy jednak pamiętać, że panela ma nieco mniej słodyczy niż zwykły cukier. Dzięki za pytanie :).