O naszej marce Vilgain®
Zwiększ swoją wydajność dzięki najlepszym produktom na rynku
Mamy więcej niż 564 292 zadowolonych klientów
Dlaczego powstał projekt Vilgain?
🗑️
Na rynku dostępnych jest wiele produktów, które przynoszą więcej szkody niż pożytku.
💸
Wielkie korporacje forsują fałszywą agendę na temat korzyści płynących z ich produktów poprzez manipulacyjne reklamy.
🙍🏻♀️🙍🏻♂️
W rezultacie ludzie są wyczerpani i mają trudności z utrzymaniem sprawności ciała i umysłu.
🔥
Ta obserwacja doprowadziła nas w Aktin do stworzenia marki Vilgain®, dzięki której tworzymy naprawdę świetne produkty.
Jakie są więc główne problemy z produktami w sklepach ogólno‑dostępnych?
Dzisiaj
17. 03. 2025
Nieczęsto można znaleźć produkty, które są naprawdę dobre dla organizmu. Wiele z nich nawet nie uzupełnia niezbędnych składników odżywczych i jest pełna potencjalnie szkodliwych substancji.
Oto kilka przykładów 👇👇👇
Dzisiaj
06:54
dobra, sprawdzę to 👀
Hmm, dzięki, jak to może realnie wpłynąć na moje zdrowie?
Istnieją niezliczone badania potwierdzające szereg negatywnych skutków dla naszego organizmu. Głównymi winowajcami są niska jakość i ekstremalne przetwarzanie składników, z których składa się żywność. Ponadto, niski poziom sytości, niezwykle wysoki poziom rafinowanych cukrów i olejów, wzmacniacze smaku i wiele innych, o których pisaliśmy powyżej.
Nie chcę cię zbytnio straszyć, ale poniżej załączam kilka sprawdzonych dla ilustracji.
- Nadwaga i otyłość
- Choroby układu krążenia i wysokie ciśnienie krwi
- Cukrzyca
- Zwiększenie ryzyka zachorowania na raka
Misja Vilgain®
Robić przydatne produkty
o wysokiej jakości w przystępnych cenach.
o wysokiej jakości w przystępnych cenach.
Czym różnimy się od innych?
Wszystko pod jednym dachem. Rozwój, produkcja, magazyn, sklepy i sklep internetowy
Rozwój
Zespół badawczo‑rozwojowy opracowuje produkt w naszym centrum rozwoju
Produkcja
Dostarczamy surowce do produkcji, wytwarzamy produkt i pakujemy go
Sprzedaż online
Kupujesz
świeże produkty
świeże produkty
Dystrybucja
Pakujemy go natychmiast i wysyłamy do ciebie
Unikaj pośredników, kupuj bezpośrednio od producenta i uzyskaj WIĘCEJ za MNIEJ
Dzięki naszemu modelowi biznesowemu jesteśmy w stanie zaoszczędzić i ponownie zainwestować w rozwój i składniki na najwyższym poziomie. W rezultacie otrzymujesz albo lepszy produkt w tej samej cenie, albo lepszą cenę za już istniejący produkt. Tak czy inaczej odchodzisz z lepszą ofertą 😎
Koszty
Konwencjonalny producent
Koszty
Składniki










Marketing










Pośrednicy










Produkt


Produkt
10 składników
Białko mleka, migdały, syrop kokosowy , błonnik z tapioki i cykorii, glicerol ,, masło kakaowe, ghee, mielona wanilia, sól morska.
34 składników
Izolat białka sojowego, koncentrat białka serwatkowego,
płatki sojowe, syrop glukozowo‑fruktozowy , cukier , tłuszcz palmowy ,
tłuszcz palmowy , tłuszcz shea, serwatka w proszku i jogurt, lecytyna sojowa ,
kwas cytrynowy, aromat , sól, płynny cukier inwertowany ,
odtłuszczone mleko w proszku, lecytyna słonecznikowa , aromat ,
barwnik E 160c, żurawina, olej słonecznikowy,
kokosowy, dwutlenek siarki , ryż, E 471, lecytyna rzepakowa ,
L‑glutamina, aromat , barwniki E 122 i E 133 , guma guar,
mieszanina naturalnych tokoferoli, aromat , nikotynamid, ryboflawina.
w ograniczonej ilości okej
składniki szkodliwe
Produkt Vilgain®
- Wysokiej jakości składniki bez nonsensów
- Krótki skład bez sztucznych wzmacniaczy smaku i konserwantów
- Świeższy, produkowany w małych partiach, często otrzymujesz produkt zaledwie kilka dni po wyprodukowaniu
- Lepszy produkt w tej samej lub lepszej cenie ze względu na brak odsprzedawców i minimalne koszty marketingowe
Zwykły produkt
- Substancje balastowe niskiej jakości
- Potencjalnie szkodliwe składniki, które sztucznie poprawiają smak i okres przydatności do spożycia
- Miesiące lub lata poza produkcją ze względu na konieczność produkcji w dużych partiach na zagranicznych liniach produkcyjnych
- Gorszy produkt w tej samej lub wyższej cenie z powodu wielu kosztów sprzedawców, masaży marketingowych
Czym różnimy się od naszych konkurentów?

- 🐄 z mleka krów karmionych trawą
- 🇬🇧 surowiec z Wielkiej Brytanii
- ✅ delikatnie przetwarzane przez zimną ultrafiltrację
- ✅ aromaty z naturalnych źródeł
- ✅ naturalny słodzik ze stewii
- ✅ bez barwników


- 🤨 nieznane karmienie zwierzęcia
- 🤨 nieznane pochodzenie głównego surowca
- 🤨 Nieznana metoda przetwarzania lub filtracji
- ⛔️ sztuczny aromat
- ⛔ Syntetyczny słodzik sukraloza
- ⛔️ sztuczne barwniki

- 4 składniki
- 76% orzechów laskowych (6 razy więcej)
- 17% organiczny cukier kokosowy (3 razy mniej)
- ✅ wysokiej jakości tłuszcze z orzechów i masła kakaowego
- ✅ bez emulgatorów
- ✅ bez aromatu


- 7 składników
- 🤨 13% orzechów laskowych
- 🤨 56% rafinowanego cukru
- 🤨 tanie źródło tłuszczów olej palmowy
- 🥴 emulgatory lecytyny
- ⛔️ sztuczny aromat

- 5 składników (29% mniej)
- ✅ bez konserwantów
- ✅ bez emulgatorów
- ✅ oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia
- ✅ wyprodukowano we Włoszech
- ✅ z rolnictwa ekologicznego


- 7 składników
- 🤨 nieznany kraj pochodzenia
- 🤨 rafinowany olej rzepakowy
- 🤨 rafinowana mąka
- ⛔ propionian wapnia, sorbinian potasu
- 🤨 nie pochodzi z rolnictwa ekologicznego

- 7 składników (2x mniej)
- 22% białka mleka
- 42% orzechów (21 razy więcej)
- 7,3% błonnika (2x więcej)
- ✅ wysokiej jakości tłuszcze z orzechów
- ✅ nie zawiera konserwantów, emulgatorów i aromatów


- 16 składników
- 22% białka z soi i grochu
- 2% orzechów
- 4% błonnika
- 🤨 rafinowany olej słonecznikowy
- 🤨️ substancje balastowe: emulgatory, aromaty, maltodekstryna

- 9 składników
- 27% cukru (2x mniej)
- 7 g błonnika (2x więcej)
- ✅ bez rafinowanych olejów roślinnych
- ✅ bez aromatu
- ✅ bez emulgatorów i konserwantów


- 9 składników
- 🤨 48% cukru
- 3,6 g błonnika
- 🤨️ Kwas cytrynowy i laktoza
- ⛔ TBHQ
- ⛔️ polirycynooleinian poliglicerolu

- 7 składników (2x mniej)
- 10% cukru (3 razy mniej)
- 15% błonnika (4 razy więcej)
- ✅ wysokiej jakości tłuszcze z orzechów i ghee
- ✅ bez emulgatorów i konserwantów
- ✅ nie zawiera barwników i aromatów


- 14 składników
- 32% cukru inwertowanego
- 4% błonnika
- 🤨️ rafinowany olej palmowy i rzepakowy
- 🤨 Balast: emulgatory i mąka sojowa
- ️⛔ barwnik anatto i sztuczny aromat
Nacisk na produkt,
nie na fałszywą reklamę
Kolorowa okładka, atrakcyjna reklama, napis na okładce. Wszystkie produkty z słabymi/niezdrowymi składnikami mają te 3 rzeczy. Ich producenci subtelnie manipulują tobą, abyś kupił produkt, który nie robi nic dla twojego ciała.
Nie wybieraj na podstawie krzykliwego opakowania. Czytaj składniki i jedz to, co może poprawić twoje życie.
Tylko wysokiej jakości składniki o znanym pochodzeniu
Jedyne, co można zrobić z kiepskich składników, to kiepski produkt. Dlatego też przykładamy ogromną wagę do lokalizacji i dostawców naszych składników. Oto tylko kilka z wielu przykładów:
Bezkompromisowa kontrola, bezpieczeństwo i zrównoważony rozwój wszystkich produktów
Nasze produkty są regularnie testowane laboratoryjnie pod kątem zawartości składników aktywnych, mikro- i makroelementów oraz wielu innych wskaźników. Tylko w ten sposób możemy być w 100% pewni jakości, czystości i bezpieczeństwa naszych produktów.















Najnowsze testy laboratoryjne do pobrania
Vilgain Minutowe płatki owsiane bez glifosatu
Certyfikat analizy laboratoryjnej dla Vilgain Omega‑3
Certyfikat Vilgain Oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia BIO
Analiza laboratoryjna Vilgain Witamina D3+K2
Certyfikat jakości Vilgain Oat Sticks BIO
Certyfikat jakości Vilgain Krakersy pełnoziarniste BIO
Certyfikat analizy laboratoryjnej na obecność metali ciężkich i mikroorganizmów dla Vilgain Immunity Booster
Certyfikat analizy laboratoryjnej na obecność metali ciężkich dla Vilgain kreatyny
Certyfikat analizy laboratoryjnej metali ciężkich dla czekolady Vilgain
Wyświetl wszystkie