Vilgain Spody do Pinsy – pizza rzymska gotowa w 10 minut, miękka w środku z chrupiącymi brzegami
Vilgain Spody do Pinsy – pizza rzymska gotowa w 10 minut, miękka w środku z chrupiącymi brzegami
Upiecz sobie na kolację prawdziwą rzymską pizzę
Prawdziwa włoska pinsa romana, czyli rzymska pizza. To lżejsza i bardziej owalna wersja tradycyjnej pizzy - w rzeczywistości stanowi coś pośredniego między focaccią a pizzą. Wystarczy dopasować pinsę do swoich upodobań i włożyć ją do piekarnika na kilka minut.
Gotowa w 10 minut nawet z pieczeniem
Procedura jest prosta. Do ciasta dodajemy wybrane przez nas składniki i pieczemy w piekarniku w temperaturze 250°C przez około 7 min.
Rozpakowujesz opakowanie
Dodajesz to, co chcesz
– 3 min –
Pieczesz w piekarniku w temperaturze 250° C przez 7 minut i gotowe.
– 10 min –
Czysta i prosta formuła z naturalnych składników
Baza składa się tylko z kilku autentycznych składników bez żadnych konserwantów, barwników i aromatów.
Specjalne ciasto drożdżowe według tradycyjnej rzymskiej receptury
Oprócz wyjątkowego składu, samo ciasto jest również wyjątkowo przygotowane. Ręcznie, delikatnie, powoli. Wraz z procesem rośnięcia zapewnia to najlepszy możliwy smak, konsystencję i strawność produktu końcowego.
Składniki
Mąka z pszenicy miękkiej "00", woda, semolina z pszenicy durum,mąka sojowa , sól, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, zakwas z pszenicy durum (zakwas z pszenicy durum 63%, suszone drożdże piwne, zakwas pszenny , enzymy zmąki pszennej "0"), mąka ryżowa, naturalne drożdże, błonnik roślinny, naturalny aromat, kwas sorbowy.
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy i łubinu.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 970 kJ / 230 kcal |
Tłuszcz | 1,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,29 g |
Węglowodany | 46,3 g |
- w tym cukry | 1,12 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 9,5 g |
Sól | 1,5 g |
Sposób użycia
- Doprawić i piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 250°C przez około 7 minut.
Zawiadomienie
- Żywność.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu dwóch dni.
- Pakowane w atmosferze ochronnej.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.