Vilgain Wegańskie chrupki wysokobiałkowe – smaczne chrupki białkowe z 64% białka pochodzenia roślinnego
Vilgain Vegan Crispies - chrupiąca wegańska przekąska z czystych składników
Vilgain Vegan Crispies to bezglutenowe chrupki z białka grochu. Zawiera ono pełne spektrum aminokwasów i jest jednym z najlepiej wykorzystywanych białek roślinnych. Oprócz białka grochu, chrupki zawierają tylko skrobię z tapioki i nic więcej, więc mają absolutnie czysty skład i minimalną ilość tłuszczu i cukru.
Możesz je dodać praktycznie wszędzie, do płatków, kaszek, jogurtów, sałatek lub użyć do zrobienia własnych batonów, w przepisach i do pieczenia. Dodadzą chrupania do Twoich potraw, a także wysokiej jakości białka roślinnego.
Vilgain Vegan Crispies w punktach:
- chrupki napakowane białkiem roślinnym
- nie zawierają soi i słodzika
- minimalna ilość tłuszczu i cukru
- idealne same w sobie jako chrupiąca przekąska lub do wzbogacenia kaszek, jogurtów i nie tylko
Składniki
Białko grochu 64%, skrobia z tapioki.
Ostrzeżenie dla alergików: Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy drzewne, mleko, soję, łubin i zboża zawierające gluten.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1612 kJ / 380 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 23 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 64 g |
Sól | 1,97 g |
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.