Vilgain Immunity Booster – 12 naturalnych składników, z witaminami C i D wspierającymi układ odpornościowy, zawiera przeciwutleniacze i beta‑glukany, idealny na jesień lub okresy obniżonej odporności

Vilgain Immunity Booster – 12 naturalnych składników, z witaminami C i D wspierającymi układ odpornościowy, zawiera przeciwutleniacze i beta‑glukany, idealny na jesień lub okresy obniżonej odporności
Połączenie 12 aktywnych składników
Raz na jakiś czas nasze mechanizmy obronne nas zdradzają i czujemy, że coś się do nas skrada. Vilgain Immunity booster to kompleks 12 aktywnych składników, które pomogą Ci uzbroić się przed niebezpiecznymi czynnikami zewnętrznymi, dzięki czemu unikniesz słabości organizmu.
300 mg silnego ekstraktu 10:1
z czarnego bzu
Zawiera antocyjany i polifenole, które działają jako główne składniki aktywne. Czarny bez jest jednym z przeciwutleniaczy o potencjale zapewniającym interesujące korzyści dla organizmu.
Boczniak ostrygowaty pełen beta-glukanów
Boczniaki ostrygowate zawierają dużą ilość beta-glukanów z wiązaniem 1-6, które służą jako prebiotyk. W badaniu [4] zaobserwowano immunomodulujące działanie tych związków. W badaniu [5] zaobserwowano wzrost aktywności makrofagów, a zgodnie z wynikami badania [6] wydaje się, że efekty mogą być bardziej wyraźne u intensywnie trenujących sportowców.
Uzupełnia niezbędne witaminy C i D
3 kapsułki zapewniają ponad 280% zalecanego dziennego spożycia witamin C i D. Przyczyniają się one do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego [7].
Zbadaj inne substancje w Immunity booster
Składniki
Kapsułki celulozowe, ekstrakt z czarnego bzu 10:1, ekstrakt z boczniaka ostrygowatego (30% beta‑glukanów), ekstrakt z rokitnika 10:1, ekstrakt z czosnku 10:1, witamina C (kwas L‑askorbinowy), ekstrakt z imbiru 10:1, ekstrakt z kurkumy (95% kurkuminoidów), ekstrakt z jeżówki purpurowej (4% polifenoli), ekstrakt z pieprzu czarnego (95% piperyny), bisglicynian cynku, L‑selenometionina, witamina D3 (cholekalcyferol), mąka ryżowa, substancja przeciwzbrylająca (stearynian magnezu).
Kraj pochodzenia.
Tabele kaloryczne
3 kapsułki | |
Ekstrakt z czarnego bzu 10:1 | 300 mg |
Ekstrakt z boczniaka ostrygowatego (30% beta‑glukanów) | 300 mg |
Ekstrakt z rokitnika zwyczajnego 10:1 | 300 mg |
Dezodoryzowany ekstrakt z czosnku 10:1 | 240 mg |
Ekstrakt z imbiru 10:1 | 180 mg |
Ekstrakt z kurkumy (95% kurkuminoidów) | 150 mg |
Ekstrakt z jeżówki purpurowej (4% polifenoli) | 120 mg |
Ekstrakt z czarnego pieprzu (95% piperyny) | 7,5 mg |
Witamina C | 225 mg (281% RWS*) |
Witamina D3 | 600 J.M. (300% RWS) |
Cynk (bisglicynian cynku) | 7,5 mg (75% RWS) |
Selen (L‑selenometionina) | 60 µg (109% RWS) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Dawkowanie: 3 kapsułki
Dawki w opakowaniu: 30
Zalecenia producenta
- Przyjmować 3 kapsułki dziennie.
Uwaga
- Suplement diety.
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej dawki.
- Ten produkt nie zastępuje uczciwej i zdrowej diety.
- Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
- Kobiety w ciąży i karmiące piersią powinny skonsultować stosowanie produktu z lekarzem.
- Przechowywać szczelnie zamknięty w suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego, w temperaturze pokojowej.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.