Vilgain Chleb tostowy – 100% naturalny, puszysty, pełnoziarnisty chleb tostowy z dobrym składem, tylko 7 składników
Vilgain Chleb tostowy – 100% naturalny, puszysty, pełnoziarnisty chleb tostowy z dobrym składem, tylko 7 składników
Ultra miękki chleb tostowy bez skórki, który wystarcza na dwa tygodnie
Pachnący i miękki pszenny chleb tostowy z włoską oliwą z oliwek, która nadaje mu idealną teksturę i smak.
Żadnych nonsensów, tylko 7 naturalnych składników
Kto chciałby jeść pieczywo, w którym połowa składników brzmi obco? W naszym chlebie tostowym tego nie doświadczysz. Tylko 7 prostych składników – i gotowe! To właśnie one sprawiają, że nasz chleb tostowy jest tym, czym powinien być.
Miękki do dwóch tygodni po otwarciu
Nie zawiera sztucznych konserwantów, a mimo to dzięki wysokiej jakości olejom i odpowiedniemu przechowywaniu pozostaje świeży i miękki nawet przez 14 dni, zawsze gotowy do wykorzystania w Twoich kulinarnych pomysłach.
Składniki
Mąka pszenna pełnoziarnista 54%, woda, zakwas pszenny ( mąkapszenna , woda), oliwa z oliwek 3%, sól, drożdże piwne, słodowanamąka pszenna , gluten pszenny.
Jakość składników
- 1x dobrze
Ostrzeżeniedla alergików: alergeny są wyróżnione pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1077 kJ / 255 kcal |
Tłuszcz | 4,1 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,7 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 6,5 g |
Błonnik | 5,1 g |
Białko | 8 g |
Sól | 1,34 g |
Ostrzeżenie:
- Pełnoziarnisty chleb tostowy z oliwą z oliwek.
- Produkt jest traktowany alkoholem.
- Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Po otwarciu szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce przez maksymalnie 4‑5 dni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.