Vilgain Makaron fusilli BIO – śmigła z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
Vilgain Makaron fusilli BIO – śmigła z kontrolowanego rolnictwa ekologicznego
Orkisz
Ryżowe
Semolina
Soczewica
Z ciecierzycy
Z grochu
Soczewica
Gwarancja zwrotu pieniędzy w ciągu 30 dni
Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Zamów teraz, a my dostarczymy
w poniedziałek
Składniki
100% organiczna mąka z czerwonej soczewicy.
Składniki
Ekologiczna semolina z pszenicy durum, woda.
Kraj pochodzenia: Włochy.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
Składniki
100% organiczna pełnoziarnista mąka orkiszowa .
Ostrzeżenie dla alergików: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcion ką w składzie produktu.
Składniki
100% ekologiczna mąka z żółtego grochu.
Kraj pochodzenia.
Składniki
Ekologiczna mąka ryżowa 100 %.
Kraj pochodzenia: Pakistan.
Przetworzona w: Słowacji.
Składniki
100% organiczna mąka z ciecierzycy.
Kraj pochodzenia.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1297 kJ / 310 kcal |
Tłuszcz | 5,9 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 2,3 g |
Błonnik | 16 g |
Białko | 19 g |
Sól | 0,09 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1499 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 77 g |
- w tym cukry | 0,3 g |
Błonnik | 1,5 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | <0,01 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1436 kJ / 336 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Carbohydrates | 59 g |
- w tym cukry | 5,8 g |
Błonnik | 14 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0,1g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1502 kJ / 355 kcal |
Tłuszcz | 1,9 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 70 g |
- w tym cukry | 2 g |
Błonnik | 7 g |
Białko | 11,2 g |
Sól | 0,01 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1546 kJ / 365 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
Węglowodany | 75 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Błonnik | 3,5 g |
Białko | 11 g |
Sól | 0,01 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1457 kJ / 344 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 58 g |
- w tym cukry | 2,5 g |
Błonnik | 3,8 g |
Białko | 24 g |
Sól | 0,1 g |
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Opakowanie: 250 g
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Instrukcja przygotowania
- Do 1 l osolonej wody włożyć 100 g makaronu i gotować przez 4 - 8 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i przepłuczemy zimną wodą.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Instrukcja użycia
- Umieścić w 1 litrze osolonej wody i gotować przez 8‑10 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Odcedzić i podawać.
Sposób użycia
- 100 g makaronu włożyć do 1 l osolonego wrzątku i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5‑7 minut.
- Ugotowany makaron odcedzimy i podamy.
Zawiadomienie
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.