Vilgain Sos sugo BIO – 180 g – sos z soczystych włoskich pomidorów z dodatkiem oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Vilgain Sos sugo BIO – 180 g – sos z soczystych włoskich pomidorów z dodatkiem oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia
Składniki
Pomidory* 74%, czarne oliwki bez pestek* 12%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 12%, sól morska.
Jakość składników
- 1x dobrze
*z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie: może zawierać pestki lub ich fragmenty.
Składniki
Pomidory* 84%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 13%, orzeszki piniowe* 1,4%, przetworzona bazylia z oliwą*(bazylia*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 0,2%, sól morska, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), sól morska.
Jakość składników
- 1x dobrze
- 1x w miarę ok
*z upraw ekologicznych.
Składniki
Pomidory* 83%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, przetworzona bazylia z oliwą* 2,8%(bazylia* 2%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, sól morska*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), sól morska.
Jakość składników
- 1x dobrze
- 1x w miarę ok
*z upraw ekologicznych
Kraj pochodzenia: Włochy.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 667 kJ / 161 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g |
Węglowodany | 6,8 g |
- w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 2,2 g |
Sól | 1,5 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 697 kJ / 168 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 7 g |
- w tym cukry | 5 g |
Białko | 2,5 g |
Sól | 0,80 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 707 kJ / 171 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g |
Węglowodany | 6,3 g |
- w tym cukry | 4,4 g |
Białko | 2,3 g |
Sól | 0,91 g |
Uwaga
- Żywność
- Przechowywać w temperaturze pokojowej.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.