Vilgain Sardynki – duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
Vilgain Sardynki – duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
W BIO oliwie z oliwek
W swoim własnym soku
W swoim własnym soku
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Produkt nie jest obecnie dostępny w magazynie
W magazynie 5 lub więcej sztuk
Inni kupują razem
Opakowanie: 90 g
Opakowanie: 120 g
100 g | |
Wartość energetyczna | 707 kJ / 168 kcal |
Tłuszcze | 7,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 25,9 g |
Sól | 1,24 g |
Waga porcji stałej: 63 g.
100 g | |
Wartość energetyczna | 929 kJ / 223 kcal |
Tłuszcze | 15 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,3 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1 g |
Kwasy tłuszczowe Omega‑3 (zawarte w stałej proporcji) | 1,4 g |
Składniki
Sardynka (Sardinia pilchardus) 70%, woda 29%, sól.
Pochodzenie ryb: Północno‑wschodni Atlantyk (FAO 27), północno‑wschodni Atlantyk (FAO 34).
Metoda połowu ryb: Sieci okrężne i okrężnice.
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu.
Składniki
Sardynki (Sardina pilchardus, minimum 70%), ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin, sól.
Kategoria narzędzi: okrężnica.
Obszar połowu: Morze Adriatyckie (FAO 37.2.1).
Ostrzeżenie dotyczące alergii: alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składnikach produktu.
Uwaga
- Żywność.
- Produkt może zawierać kości.
- Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła i bezpośredniego światła słonecznego.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), NIP 29269555.