Vilgain Olej kokosowy w sprayu ⁠–⁠ wykonany z pachnącego filipińskiego kokosa, z praktycznym dozownikiem

Vilgain Olej kokosowy w sprayu ⁠–⁠ wykonany z pachnącego filipińskiego kokosa, z praktycznym dozownikiem

Odurzający aromat, łatwe dozowanie,
szerokie zastosowanie

Vilgain Olej kokosowy w sprayu silnie pachnie i smakuje kokosem i może być stosowany w kuchni do niemal wszystkiego. Wysoki punkt dymienia sprawia, że nadaje się do smażenia w kuchni, ponieważ nie pali się i nie wytwarza szkodliwych substancji.

Pachnący filipiński olej kokosowy

Aby olej był dobrej jakości, musi być wyprodukowany z dobrej jakości składników. Właśnie dlatego importujemy olej kokosowy z Filipin, ponieważ uważamy, że lokalny kokos jest najlepszy: jest soczysty, bardzo aromatyczny, słodki i ma wysoką zawartość MCT.

Minimum 75% MCT

Olej o orzeźwiającym aromacie i delikatnym smaku

Nadaje się głównie do obróbki cieplnej

Niedzielny brunch na wyższym poziomie

Usmaż naleśniki lub gofry na oleju kokosowym - dzięki właściwościom naszego oleju kokosowego Vilgain dodasz smaku swoim potrawom.


Wybór numer 🥇 dla niskokalorycznego gotowania

Zastanawiasz się, jak przygotować ulubione chrupiące i smażone potrawy bez nadmiaru kalorii? Odpowiedzią jest olej w sprayu w połączeniu z frytkownicą powietrzną. Dzięki temu idealnemu połączeniu możesz cieszyć się ulubionymi potrawami na maksa bez uszczerbku dla smaku i zdrowia.

Łatwy w użyciu

Olej pakujemy w specjalną butelkę, która oddziela gaz pędny od samego oleju. W ten sposób nie ma to wpływu na jakość oleju i można używać sprayu pod dowolnym kątem. Podczas rozpylania nie ulatnia się gaz, więc technologia ta jest bardziej przyjazna dla środowiska.

Opakowanie: 200 ml
Dawkowanie: 1,8 ml (1 naciśnięcie)
Dawki w opakowaniu: 111 
100 ml1,8 ml
Wartość energetyczna3539 kJ / 846 kcal62 kJ / 15 kcal
Tłuszcz94 g1,7 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe93,4 g1,7 g
- w tym jednonienasycone kwasy tłuszczowe0,4 g0 g
- w tym wielonienasycone kwasy tłuszczowe0,2 g0 g
Węglowodany0 g0 g
- w tym cukry0 g0 g
Białko0 g0 g
Sól0 g0 g

Składniki

100 % olej kokosowy.

Kraj pochodzenia: Filipiny.

Zalecane użycie

  • Dobrze wstrząsnąć przed użyciem i rozpylić na zimną patelnię lub potrawę z odległości 10-15 cm.
  • Odpowiedni do gorących i zimnych potraw.
  • 1 sekunda wyciskania = 1,8 ml oleju.
  • Dozownik może być używany do standardowego dozowania poprzez naciśnięcie na środku lub mniejszej dawki poprzez naciśnięcie końcówki dozownika.
  • Olej nadaje się do smażenia w maksymalnej temperaturze 160-170°C.

Uwaga

  • Żywność
  • Przechowywać i używać w temperaturze pokojowej.
  • Nie stosować w pobliżu otwartego ognia.
  • Trzymać poza zasięgiem dzieci.
  • Skrajnie łatwopalny aerozol.
  • Pojemnik jest pod ciśnieniem, może pęknąć pod wpływem ciepła!
  • Chronić przed gorącem, gorącymi powierzchniami, iskrami, otwartym ogniem i innymi źródłami zapłonu.
  • Nie palić.
  • Nie przekłuwać ani nie spalać, nawet po użyciu.
  • Nie rozpylać w kierunku otwartego ognia lub innych źródeł zapłonu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Nie wystawiać pojemnika na działanie temperatury przekraczającej 50°C.
  • Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), NIP 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Ciasto naleśnikowe z twarogiem

Ciasto naleśnikowe z twarogiem

Syrniki: puszyste placuszki sernikowe

Syrniki: puszyste placuszki sernikowe

Pikantne babeczki jajeczne z szynką

Pikantne babeczki jajeczne z szynką

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
524 ocena

Mam dokładnie to samo doświadczenie. Olej na gorącej patelni zaczął bardzo dymić i wcale nie pachnie kokosem 😥. Wydaje się, że nie nadaje się do gotowania. Chciałem cieszyć się ładnie pachnącymi plastrami kokosa, zamiast tego musiałem zdecydować się na zwykłe ghee. Następnym razem go nie kupię.

Cześć Peter, punkt dymienia oleju wynosi 200C, więc zalecamy używanie go na nierozgrzanej patelni. Zalecamy smażenie tylko na małym ogniu 😊. Miłego dnia 😊

W ogóle nie da się na niej smażyć, dymi tak bardzo, że włączył mi się alarm. Nie wiem do czego służy, ale na pewno nie do smażenia!!! Zmarnowane pieniądze!!!

Cześć Martina, to dziwne, chcielibyśmy sprawdzić produkt, więc wysłaliśmy Ci e-mail z instrukcjami. Życzymy miłego dnia.

Super praktyczne zastosowanie. Próbowałem go teraz do smażenia i wędził się cały, więc nie wiem. Nie można go używać do smażenia.

Cześć Gabriela, przykro nam słyszeć, że olej Ci nie odpowiada. Zalecamy wstrząśnięcie nim przed użyciem i spryskanie nim jeszcze zimnej patelni. Jeśli jednak uważasz, że z produktem jest coś nie tak, skontaktuj się z nami, podając numer partii na podpora@aktin.cz. Wspólnie przeanalizujemy sytuację. Życzymy miłego dnia.

Rozczarowujące😕... Ten sam problem co ktoś już tu napisał.... W ogóle nie czuć kokosa a przy smażeniu naleśników pełno dymu kuchennego, nawet jak spryskałem zimną patelnię🤷.... Więc nie wiem co jest nie tak....

Cześć, George, olej nie powinien tego robić. Prosimy o przesłanie numeru partii na adres podpora@aktin.cz, a my przyjrzymy się olejowi. Życzę miłego dnia.
1
odpowiedziane pytanie
Olej strasznie się pali, co mogę z tym zrobić?