Vilgain Czekolada stołowa – wysokiej jakości czekolada z pojedynczych ziaren kakaowca, o wysokiej zawartości kakao, bez środków nabłyszczających i lecytyny
Vilgain Czekolada stołowa – wysokiej jakości czekolada z pojedynczych ziaren kakaowca, o wysokiej zawartości kakao, bez środków nabłyszczających i lecytyny
Składniki
Masa kakaowa 44,5 %, mleko w proszku 30 %, cukier.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i nasion sezamu.
Składniki
Masa kakaowa 39 %, mleko w proszku 32 %, cukier.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów i nasion sezamu.
Składniki
Ziarna kakaowe 80%, cukier kokosowy.
Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 80%.
Kraj pochodzenia: Kolumbia.
Kraj produkcji: Republika Czeska.
Ostrzeżenie dla alergików: Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, mleka, orzechów i nasion sezamu.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 2370 kJ / 566 kcal |
Tłuszcz | 46 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 23,5 g |
Węglowodany | 18,4 g |
- w tym cukry | 17,5 g |
Błonnik | 19 g |
Białko | 9 g |
Sól | 0,05 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 2618 kJ / 626 kcal |
Tłuszcz | 47,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 28,6 g |
Węglowodany | 41,1 g |
- w tym cukry | 40,2 g |
Białko | 8,5 g |
Sól | 0 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 2618 kJ / 626 kcal |
Tłuszcz | 47,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 30,5 g |
Węglowodany | 44 g |
- w tym cukry | 37,4 g |
Błonnik | 4,6 g |
Białko | 8,5 g |
Sól | 0 g |
Uwaga
- Żywność z cukrem.
- Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, REGON 29269555.