Vilgain Ekstrakt z wanilii Bourbon – aromatyczna wanilia bourbon z Madagaskaru
Vilgain Ekstrakt z wanilii Bourbon – aromatyczna wanilia bourbon z Madagaskaru
Vanilla Ekstrakt z wanilii Bourbon - delikatnie nasączona królowa wanilii o wyrazistym smaku i aromacie
Rozbrój swoje zmysły przyjemnym aromatem i niezastąpionym smakiem czystej wanilii. Idealny do deserów, koktajli mlecznych i innych słodkich przysmaków.
Delikatna obróbka
Ręcznie zbierana i ręcznie cięta świeża wanilia wędruje z plantacji na Madagaskarze bezpośrednio do Czech, gdzie poddawana jest procesowi maceracji, czyli rodzajowi naparu, który pozwala zachować substancje aromatyczne, które w przeciwnym razie zostałyby utracone w wyniku podniesienia temperatury.
Królowa wśród wanilii
Wanilia Bourbon wyróżnia się pełnym i głębokim aromatem oraz wysoką jakością, co jest jednym z powodów, dla których jest znana jako najlepsza odmiana wanilii w historii.
Nasz ekstrakt jest wyjątkowo mocny (3‑krotny) i wystarczy 1‑3 krople, aby uzyskać pełne waniliowe doświadczenie. Dostosuj pożądaną ilość wanilii za pomocą poręcznego kroplomierza, zapewniając precyzyjne i łatwe dozowanie.
Vanilla Ekstrakt z wanilii Bourbon w punktach:
- delikatny proces maceracji dla zachowania aromatów
- 300 g wanilii na 1 litr ekstraktu
- szlachetna odmiana wanilii z Madagaskaru
- wyprodukowana z poszanowaniem przyrody i lokalnych społeczności
- łatwe dozowanie dzięki kroplomierzowi
- idealna do aromatyzowania deserów, napojów i innych przekąsek
Składniki
30% macerat strąków wanilii w 96% alkoholu.
Kraj pochodzenia: Managaskar.
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
- Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, ID 29269555.