Vilgain Sos pomidorowy ⁠–⁠ tradycyjny włoski sos pomidorowy z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, bez cukru i konserwantów

Vilgain Sos pomidorowy ⁠–⁠ tradycyjny włoski sos pomidorowy z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, bez cukru i konserwantów

100% gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.

Oryginalna włoska receptura dla najlepszych wrażeń smakowych

Odkryj prawdziwy smak Morza Śródziemnego z naszym sosem pomidorowym, który jest przygotowywany według autentycznej lokalnej receptury. Połączenie wyselekcjonowanych składników i tradycyjnego przygotowania zapewni Ci najlepsze doznania kulinarne.

Produkowany w małych ilościach dla uzyskania maksymalnej świeżości

Czysta formuła bez konserwantów, barwników, aromatów i dodatku cukru

Pomidory z idealnych warunków klimatycznych do ich uprawy  🌱

Naprawdę dbamy o jakość naszych składników, dlatego nasz sos zawiera tylko najświeższe składniki. Wszystkie pomidory są uprawiane na żyznych polach pod promieniami włoskiego słońca, które wspierają ich wzrost i wraz z glebą zapewniają im wyjątkowy smak.

Uniwersalny sos
nie tylko do makaronu 🤌

Podstawa do pizzy

Do klopsików

Makaron w stylu włoskim

Do grillowanych mięs

Do krewetek i innych owoców morza

Zobacz więcej 3

Jak nasz sos pomidorowy wypada na tle konkurencji?

Vilgain sos pomidorowy Popularne sosy pomidorowe bez cukru Popularne sosy pomidorowe
Proporcja pomidorów
Proporcja pomidorów
Proporcja pomidorów
87 - 92% przecier pomidorowy 8% koncentrat pomidorowy 88% krojonych pomidorów i przecieru pomidorowego
Zużyty olej/ocet
Zużyty olej/ocet
Zużyty olej/ocet
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia Ocet winny Olej słonecznikowy
Przyprawa
Przyprawa
Przyprawa
Chili, pietruszka, oregano, oliwki, kapary itp. Ekstrakty przypraw Czerwona papryka, czosnek, przyprawy prowansalskie
Aromata
Aromata
Aromata
Nie Tak Tak
Konserwanty
Konserwanty
Konserwanty
Nie Tak - sorbinian potasu Nie
Słodzenie
Słodzenie
Słodzenie
Nie Tak - erytrytol, sukraloza Cukier
Kup teraz

Składniki

Przecier pomidorowy 91,9%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 4,1%, chili 1,5%, cebula, czosnek, sól, pietruszka.

Ostrzeżeniedla alergików: produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi, selera i siarczynów.

Składniki

Przecier pomidorowy 87,3%, zielone oliwki 5,2%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 4,1%, kapary 1%, cebula, sól, czosnek 0,5%, natka pietruszki, czarny pieprz, oregano.

Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, mleka, soi, selera i siarczynów.

Tabele kaloryczne

100 g
Wartość energetyczna
324 kJ / 78 kcal
Tłuszcz
5,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,8 g
Węglowodany
7,3 g
- w tym cukry
4,5 g
Białko
1,4 g
Sól
0,77 g

Tabele kaloryczne

100 g
Wartość energetyczna
293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz
4,3 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,7 g
Węglowodany
7,4 g
- w tym cukry
4,6 g
Białko
1,5 g
Sól
0,49 g
Opakowanie: 500 g
Opakowanie: 500 g

Zalecenia producenta

  • Podgrzać sos i podawać z ugotowanym makaronem.

Uwaga

  • Żywność.
  • Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Zainspiruj się przepisami z tym produktem

Pull Apart Bread

Pull Apart Bread

Sopa de Albóndigas

Sopa de Albóndigas

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Opinie

Napisz recenzję
4,9
106 ocena

Bardzo dobrze.

Uwielbiam ten sos do makaronu, a także do gotowania 🙂

Nie traktowałabym go jako gotowego sosu, ale poza tym świetna baza, którą każdy może doprawić według własnych upodobań. Szybki i bardzo dobry obiad, polecam oba warianty. Arrabiata jest delikatnie pikantna, prawie niewyczuwalnie, wystarczy do wykończenia, nie trzeba się tym przejmować.

Gęstszy, o silnym pomidorowym smaku

Pytania

Dyskusja nie posiada jeszcze żadnych postów.