Pasty mięsne

Produktów: 2
Sortowanie
:
Domyślnie
Vilgain Pasztet z kaczki z wątróbką
Spodziewamy się tego na dniach
Vilgain Pasztet z kaczki z wątróbką ⁠–⁠ wysoka zawartość mięsa, bez azotynów, bez stabilizatorów, bez sztucznych konserwantów
200 g
Vilgain Pasztet z wątróbek
Spodziewamy się tego na dniach
Vilgain Pasztet z wątróbek ⁠–⁠ wysoka zawartość mięsa, bez azotynów, bez stabilizatorów, bez sztucznych konserwantów
200 g
23

Luksusowe pasztety mięsne

Lubisz domowe pasztety? W takim razie pokochasz również nasze - wykonane z wysokiej jakości składników, z dużą zawartością mięsa i wątroby. Żadnych kremów wieprzowych z mięsa oddzielonego maszynowo, ze sztucznymi barwnikami, wzmacniaczami smaku i innymi dodatkami. Krótko mówiąc, uczciwe pasztety "domowej roboty".

Pasztet najlepiej smakuje w połączeniu ze świeżym pieczywem, rozsmarowany na bagietce lub tostach - jako smaczna przystawka lub szybka przekąska bogata w białko. Dobrej jakości pasztet może również służyć jako jadalny prezent na każdą okazję.

Wypróbuj nasz pasztet wątróbek kaczych lub wieprzowych, przygotowany z regionalnych składników. Jeśli jesteś mięsożercą, zapoznaj się również z kategorią konserwy mięsne, gdzie znajdziesz inne nasze wysokobiałkowe bestsellery.

Pokaż więcej Pokaż mniej