Vilgain 81% Białko do pieczenia ⁠–⁠ mieszanka białek mleka zapewniająca doskonałe rezultaty podczas gotowania i pieczenia

Vilgain 81% Białko do pieczenia ⁠–⁠ mieszanka białek mleka zapewniająca doskonałe rezultaty podczas gotowania i pieczenia

Specjalna mieszanka proteinowa do gotowania i pieczenia

Wzbogać swoje muffiny, owsiankę lub sos o porcję wysokiej jakości białka? Dzięki białku Vilgain do gotowania. Zacznij gotować ze specjalnym, odpornym na wysokie temperatury białkiem z Danii o zawartości 81% białka mleka, które nadaje Twoim posiłkom niesamowitą teksturę i co najważniejsze - dawkę pełnowartościowego białka.

Białko mleka o doskonałej użyteczności

To, że jest to białko kulinarne, nie oznacza, że jest to produkt gorszej jakości. Po raz kolejny zadbaliśmy o jego jakość i pochodzenie. Białko mleka z Danii może pochwalić się pełnym spektrum aminokwasów, co gwarantuje bardzo wysoką użyteczność dla naszego organizmu.

81 % białka

Cenne frakcje białkowe

Pełne spektrum aminokwasów

Nawet nie rozpoznasz go w jedzeniu

Nie musisz się martwić, że Twoje jedzenie będzie smakować truskawkowo lub waniliowo z powodu dodanego białka. Białko ma neutralny smak i zapach i wtopi się w składniki tak, jakby zawsze tam było.

Idealnie delikatna tekstura

Potrawa będzie smakować i wyglądać najlepiej, gdy zastąpisz białkiem 15‑25% mąki, która w przeciwnym razie trafiłaby do produktu. Na pewno docenisz tego, że wystarczy kilka razy zamieszać warzechą lub łyżeczką i białko jest rozpuszczone. W przeciwieństwie do konwencjonalnego białka, nie zbija się ono w grudki ani nie żeluje po podgrzaniu.

Nie żeluje w wyższych temperaturach

Pomaga wygładzić teksturę produktu

Jaka jest różnica między białkami do pieczenia Vilgain®?

Vilgain Białko do pieczenia Vilgain Izolat białka do pieczenia
Rodzaj białka Mieszanka białek mleka Mieszanka izolatu serwatki i białek mleka
Pochodzenie mleka Dania Dania
Białko 81 % 87 %
Laktoza Wyższa zawartość laktozy Niższa zawartość laktozy
Zalecana ilość zamienników 15‑25 % do 30%
Smak i aromat Bez smaku Bez smaku
Zastosowanie Do pieczenia i gotowania Do pieczenia i gotowania
Opakowanie: 500 g
100 g
Wartość energetyczna
1549 kJ / 365 kcal
Tłuszcze
2,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,7 g
Węglowodany
3,7 g
- w tym cukry
3,7 g
Białko
81,7 g
Sól
1,7 g

Składniki

100 % białka mleka .

Kraj pochodzenia: Dania.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionw składzie produktu.

Instrukcje użytkowania

  • Może zastąpić 15 - 25% mąki.
  • Można dodawać do każdego gotowanego dania zgodnie z pożądanym smakiem.
  • Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.

Uwaga

  • Żywność.
  • Ten produkt jest przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
  • Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
5
47 ocena

neutralny smak, ciastka wychodzą świetne

Czy wszystko, co przechodzi przez obróbkę cieplną, jest całkowicie niesamowite! Często dodaję je do przepisów, np. pół na pół z mąką owsianą.

Wkładam do każdego wypieku

Ojej **** Chyba będę musiał zamówić całe pudełko :-))))

Pytania

Dyskusja nie posiada jeszcze żadnych postów.