Vilgain Gorąca czekolada BIO – Wyselekcjonowane ziarna zapewniają bogaty smak kakao i aksamitnie gładką konsystencję.
Vilgain Gorąca czekolada BIO – Wyselekcjonowane ziarna zapewniają bogaty smak kakao i aksamitnie gładką konsystencję.
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Zamów teraz, a my dostarczymy
w poniedziałek
Składniki
Ziarno kakaowe*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*.
*z upraw ekologicznych.
Pochodzenie ziaren kakao: Republika Dominikany.
Ostrzeżenie dla alergików: Ten produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych i mleka.
Składniki
Ziarno kakaowe*, cukier trzcinowy*, mleko w proszku*, masło kakaowe*.
*z upraw ekologicznych.
Pochodzenie ziaren kakao: Republika Dominikany.
Ostrzeżenie dla alergików. Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionką w składzie produktu. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów i orzeszków ziemnych.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 2465 kJ / 596 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 27 g |
Węglowodany | 37 g |
- w tym cukry | 34 g |
Białko | 9,2 g |
Sól | 0,15 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 2326 kJ / 563 kcal |
Tłuszcz | 40 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 36 g |
- w tym cukry | 30 g |
Białko | 9,1 g |
Sól | 0,01 g |
Opakowanie: 200 g
Dawkowanie: 25 g (2 łyżki)
Dawki w opakowaniu: 8
Dawkowanie: 25 g (2 łyżki)
Dawki w opakowaniu: 8
Opakowanie: 200 g
Dawkowanie: 25 g (2 łyżki)
Dawki w opakowaniu: 8
Dawkowanie: 25 g (2 łyżki)
Dawki w opakowaniu: 8
Instrukcja przygotowania
- Do kubka z gorącym mlekiem lub wodą (ok. 50 ml) wsypać 25 g (ok. 2 łyżki) gorącej czekolady.
- Dokładnie wymieszać.
Uwaga
- Żywność, z cukrem.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, ID 29269555.
Popularne alternatywy
Produkty powiązane
Inni też kupili
Pytania
1
odpowiedziane pytanie
Witam, czy czekolada była alkalizowana? Jak zostały przetworzone ziarna? Dziękuję
Cześć, Rozarka, czekolada nie jest alkalizowana. Ziarna są prażone w niskiej temperaturze, aby zachować smak i jak najwięcej przeciwutleniaczy. Następnie ziarna są obłuszczane i mielone w melakserze. Dziękujemy za zapytanie 😊.