4,5
1747 ocena

Dla mnie spore rozczarowanie. Czekolada ma grubą warstwę, tłustą konsystencję i taki dziwny "ogonek". W środku jest bardzo mało masła orzechowego, więc orzeszki i czekolada nie mieszają się w smaku, za to czekolada jest bardzo dominująca.

Bardzo rozczarowujące. Uwielbiam masła orzechowe i białą czekoladę, ale to jest dalekie od smaku obu składników. Czekolada smakuje dziwnie nieświeżo. Masła orzechowego jest mało, więc niestety przeważa stęchła część "czekolady". Wolałabym raz na jakiś czas zjeść "prawdziwe" babeczki :)

Muszę się zgodzić, degustuję teraz pierwszy raz i wyczuwam zepsute arazydy. Czekolada w ogóle nie smakuje dobrze. Nie bałabym się nazwać tego wręcz obrzydliwością. Wyrzucam pozostałe dwie sztuki z opakowania.
1
Cześć Ivana, bardzo nam przykro, że produkt Ci nie odpowiada. Nasze babeczki Vilgain składają się w 1/3 z prażonych orzeszków ziemnych, wysokiej jakości białej czekolady, a wszystkie pozostałe składniki pochodzą z upraw ekologicznych. Ponadto, w porównaniu do standardowych Butter Cups, nie zawierają one żadnych sztucznych aromatów, dzięki czemu można poczuć różnicę w smaku. Jednak dla pewności wysłaliśmy do Ciebie e-mail, aby sprawdzić Twoje wrażenia. Życzymy miłego dnia,

Czekoladowe opakowanie ma tłustą konsystencję i smak. Da się zjeść, ale nie dla mnie powtórki

Czekolada ma taki dziwny posmak, albo jest zbyt tłusta, nie wiem, coś mi w niej nie pasuje.

Dziwny smak, osobiście czułem się jakbym jadł plastik.

To jest totalny odlot, kupuję regularnie :)

Nie zrobiły na mnie większego wrażenia. Plusem są mniejsze kawałki w ilości 3 sztuk. Smak czekolady jest niewielki. Jestem pewna, że jadłam lepsze.

Smak kokosowy nie przypadł mi do gustu, ma sztuczny/dziwny posmak.

Luksusowy romans przy kawie 🙃

Dla mnie kokos jest jeszcze lepszy niż masło orzechowe, na przykład w pieczonych płatkach owsianych, spróbuj