Vilgain Nut Butter Cups BIO
Recenzje
Dla mnie spore rozczarowanie. Czekolada ma grubą warstwę, tłustą konsystencję i taki dziwny "ogonek". W środku jest bardzo mało masła orzechowego, więc orzeszki i czekolada nie mieszają się w smaku, za to czekolada jest bardzo dominująca.
Bardzo rozczarowujące. Uwielbiam masła orzechowe i białą czekoladę, ale to jest dalekie od smaku obu składników. Czekolada smakuje dziwnie nieświeżo. Masła orzechowego jest mało, więc niestety przeważa stęchła część "czekolady". Wolałabym raz na jakiś czas zjeść "prawdziwe" babeczki :)
Czekoladowe opakowanie ma tłustą konsystencję i smak. Da się zjeść, ale nie dla mnie powtórki
Nie zrobiły na mnie większego wrażenia. Plusem są mniejsze kawałki w ilości 3 sztuk. Smak czekolady jest niewielki. Jestem pewna, że jadłam lepsze.
Smak kokosowy nie przypadł mi do gustu, ma sztuczny/dziwny posmak.
Luksusowy romans przy kawie 🙃
Dla mnie kokos jest jeszcze lepszy niż masło orzechowe, na przykład w pieczonych płatkach owsianych, spróbuj