Vilgain 87% Białko do pieczenia

17
odpowiedzianych pytań
Witam, jestem bardzo zainteresowany tym produktem i zastanawiam się, czy można go również użyć do zastąpienia części mąki do pieczenia świątecznych ciast lub świątecznych ciasteczek - czy nadaje się tylko do babeczek, bułeczek i ciastek?
1
Witam. Rozumiem, że to białko jest bezsmakowe i przede wszystkim nie zawiera cukru... więc czy mogę go użyć do pieczenia wytrawnych ciast? Z góry dziękuję za odpowiedź.
1
dobry wieczór, nie wiem czy dobrze rozumiem, białko do wypieków zastępuje do 30% mąki, a to oznacza, że jeśli piekę bułkę z mąki pełnoziarnistej np. ok. 100g to mogę zmniejszyć mąkę i uzupełnić ją białkiem, albo nie zmniejszać mąki i dodać do niej białko. Dziękuję
1
Witam, czy jest to również białko karmione trawą?
Dzień dobry, jaka jest różnica pomiędzy tym białkiem a tym 81%? :)
Witam, kiedy produkt będzie ponownie dostępny?
Witam, nigdzie nie znalazłem informacji o zawartości laktozy, jedynie że jest obniżona, proszę o podanie tej informacji.
Witam, czy mogę prosić o przepis na babeczki z kremem z filmiku?
Witam, czy można go pić oddzielnie z wodą? Czy może nie polecacie ze względu na smak?
Witam, kiedy będzie z powrotem w magazynie?
1