Vilgain 87% Białko do pieczenia
Pytania
17
odpowiedzianych pytań
Witam, jestem bardzo zainteresowany tym produktem i zastanawiam się, czy można go również użyć do zastąpienia części mąki do pieczenia świątecznych ciast lub świątecznych ciasteczek - czy nadaje się tylko do babeczek, bułeczek i ciastek?
Witam. Rozumiem, że to białko jest bezsmakowe i przede wszystkim nie zawiera cukru... więc czy mogę go użyć do pieczenia wytrawnych ciast? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Cześć Lenka, dziękuję za pytanie. To prawda, białko można wykorzystać do pieczenia wytrawnych ciast :-). Miłego dnia.
dobry wieczór, nie wiem czy dobrze rozumiem, białko do wypieków zastępuje do 30% mąki, a to oznacza, że jeśli piekę bułkę z mąki pełnoziarnistej np. ok. 100g to mogę zmniejszyć mąkę i uzupełnić ją białkiem, albo nie zmniejszać mąki i dodać do niej białko. Dziękuję
Witam, czy jest to również białko karmione trawą?
Witam, kiedy produkt będzie ponownie dostępny?
Witam, czy mogę prosić o przepis na babeczki z kremem z filmiku?
Cześć Daniela, bazą do ciasta na muffinki jest ten przepis https://aktin.cz/boruvkove-cupcakes. Tylko zamiast borówek użyjesz orzechów. Miłego dnia.
Witam, czy można go pić oddzielnie z wodą? Czy może nie polecacie ze względu na smak?
Witam, produkt został opracowany z myślą o wykorzystaniu białka nawet w wyższych temperaturach. Do stworzenia samego napoju polecamy raczej klasyczne białka, wybór jest duży https://aktin.cz/proteiny! Miłego dnia,
Witam, kiedy będzie z powrotem w magazynie?