Vilgain Losoś w sosie własnym
Pytania
6
odpowiedzianych pytań
Nie dostałem też zamówienia z wyróżnieniem, więc recenzję napiszę tutaj: wyrzuciłem. Konsystencja przypomina mi karmę dla psów z puszki, a smak też nie był dobry :-/ piersi z kurczaka są top, więc spróbowałem i tego. Cieszę się, że nie wziąłem więcej.
Witam, chcę zapytać czy łosoś będzie jeszcze kiedyś dostępny...czekam na niego już od dłuższego czasu :) Dziękuję bardzo
Cześć Lucie, spodziewamy się, że ten produkt będzie dostępny w magazynie za około 5 dni. Jeśli chcesz być informowana o jego dostępności, po prostu kliknij przycisk "obserwuj", a my poinformujemy Cię, gdy będzie ponownie dostępny :-). Życzymy miłego dnia,
Cześć, ale piszesz to od ponad miesiąca. :) Mam ustawioną opiekunkę, ale czy nie można zmienić komunikacji na bardziej nieokreśloną? Dziękuję.
Witam, w składnikach jest napisane: przyprawy - jakie to dokładnie przyprawy? Dziękuję bardzo.
Nie mogę dodać recenzji.... smak łososia jest wyraźnie rybny, nie ma tyle białka, ile podano... w jednym opakowaniu miałem niesamowitą ilość kości....Jestem rozczarowany.
Witam :)
jest napisane, że opakowanie zawiera 30,6g białka, ale zawartość stała opakowania to tylko 119g czyli 21,42g białka.
Nie rozumiem.
Dziękuję za odpowiedź.
Cześć Lukas, wartość 30,6 to zawartość białka w całym opakowaniu łącznie z sokiem. Dziękujemy za zapytanie :).
Cześć Denisa, jak to się sumuje? Czy w soku jest dodatkowe białko? Czy 119g łososia zawiera 30,6g białka, podczas gdy na opakowaniu jest tylko 18g/100g łososia?
A co z deklaracjami żywieniowymi innych ryb (np. sardynek)?
Petra
przed 3 miesiącami
Hey Paul, the package itself has 170 g, and the nutritional values are per 100 g of product (not per 100 g of water-deprived salmon). The protein content per 100g of product (18g) must therefore be multiplied by x1.7 (170g). This comes to 30,6 g of protein. Therefore the pack has 170 g, the amount of salmon is 119 g, and both have 30.6 g of protein in total. Have a nice day
Cześć Petra, dziękuję za wyjaśnienie! Byłem trochę zdezorientowany, ponieważ wartości na etykietach żywności zwykle odnoszą się do wagi odsączonej (a nie całkowitej), ale teraz rozumiem. Czy to samo dotyczy innych ryb (np. sardynek)?
Chciałbym zapytać, czy łosoś powinien być bez smaku, czy po prostu był źle wykonany?
Cześć Filip, łosoś ma naturalny smak, który został jedynie wzmocniony solą i przyprawami. Możesz doprawić nim dowolne danie :). Jeśli produkt nie jest Twoim zdaniem odpowiedni, napisz do nas na adres podpora@aktin.cz podając partię produktu. Dziękujemy :).