4,7
89 ocena

Mąka jest idealna do pracy. Jest bardzo dobra.

Mąka jest bardzo grubo zmielona, chrupała w moim deserze... To mnie zaskoczyło...

Cześć Lucie, jest to gładka mąka o konsystencji podobnej do drobnej kaszy manny. Spróbuj zmieszać mąkę ryżową z innym rodzajem mąki (np. kukurydzianą lub gryczaną). Życzę miłego dnia.

Niestety mąka była zjełczała, więc wylądowała w koszu.

Witam, jeśli towar nie jest w porządku, prosimy o kontakt z numerem partii pod adresem podpora@aktin.cz, a my z przyjemnością rozwiążemy to z Tobą. Masz wiadomość ode mnie. Miłego dnia

Doskonały do pieczenia

Dzieci nawet nie zauważają zmiany... ciastka smakują tak samo.

Idealny do robienia naleśników.

Świetny do robienia naleśników.

Używam go głównie do robienia lekkich naleśników. Rezultat jest wyjątkowy.

Jedyna mąka ryżowa, z jaką kiedykolwiek pracowałem.