Sardynki

Produktów: 6
Sortowanie
:
Domyślnie
Vilgain Sardynki
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
W swoim własnym soku 120 g
5,79 zł
-10 %
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
6× w swoim własnym soku 120 g
67
31,26 zł
34,74 zł
Vilgain Sardynki
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
W BIO oliwie z oliwek 90 g
5,79 zł
-10 %
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
6× w BIO oliwie z oliwek 90 g
71
31,26 zł
34,74 zł
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin
Spodziewamy się 3. 5.
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ z Oceanu Atlantyckiego, bogaty w kwasy omega-3, duże soczyste kawałki
190 g
Spodziewamy się 3. 5.
Spodziewamy się 3. 5.
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ z Oceanu Atlantyckiego, bogaty w kwasy omega-3, duże soczyste kawałki
3× 190 g
15
Spodziewamy się 3. 5.

Sardynki w puszce

Sardynki to małe, średnio tłuste ryby morskie, które w niektórych krajach uważane są za przysmak. Chociaż nietrudno jest znaleźć świeżo złowione i schłodzone sardynki, są one szczególnie popularne w formie puszkowanej. Sardynki charakteryzują się wysoką zawartością białka, kwasy tłuszczowe omega 3, witamina B12, witaminę Dwapń (jeśli są spożywane z ośćmi).

Sardynki są łatwą i szybką przekąską - nadają się do sałatek, makaronów, przygotowywania pasty lub po prostu na chlebie.

Sprzedajemy wyłącznie sardynki wysokiej jakości - bez szprotek, sardeli i śledzi. Możesz spróbować Vilgain Sardynki w soku własnym lub w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia. Najwyższą jakością charakteryzują się Sardynki HGT, które są przetwarzane przy użyciu tradycyjnych technik rzemieślniczych.

W przypadku długotrwałego przechowywania zaleca się regularne obracanie puszki z sardynkami, co skutkuje bardziej równomierną maceracją i zmiękczeniem mięsa - według niektórych smakoszy sardynki starzeją się równie dobrze jak dobre wino.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Możesz być również zainteresowany