Vilgain Baton owsiany BIO
– bezglutenowy baton o miękkiej i elastycznej konsystencji, ponad 30% orzechów, źródło błonnika, bez konserwantów
Nerkowiec i kokos 50 g
6,99 zł
Vilgain Baton orzechowy BIO
– chrupiąca przekąska, w 100% naturalna i surowa, słodzona miodem i owocami, o wysokiej zawartości orzechów
Nerkowce i żurawina 75 g (3 x 25 g)
6,49 zł
Vilgain Baton owsiany BIO
– bezglutenowy baton o miękkiej i elastycznej konsystencji, ponad 30% orzechów, źródło błonnika, bez konserwantów
Migdały i czekolada 50 g
7,49 zł
Vilgain Baton kokosowy BIO
– baton kokosowy RAW z migdałami, słodzony miodem kwiatowym z Włoch, ultra czyste składniki, bezglutenowy
30 g
3,99 zł
Czym są batony RAW?
RAW batony to batony, które są produkowane bez obróbki cieplnej, co zapobiega zepsuciu i utracie składników odżywczych, witamin i minerałów. Surowe batony energetyczne są wytwarzane z naturalnych składników - owoców, orzechów, nasion, naturalnych substancji słodzących i białek roślinnych. Charakteryzują się wysoką zawartością naturalnie występującego cukru.
Zalety surowych batonów
Surowe batony są szczególnie popularne jako źródło energii, która pochodzi z węglowodanów zawartych w owocach. Surowe batony:
- Nie zawierają dodatku cukru ani konserwantów,
- mają zazwyczaj niską zawartość tłuszczów nasyconych,
- batony wzbogacone białkiem są również źródłem białka,
- są zazwyczaj odpowiednie dla wegan i osób z celiakią.
Wypróbuj surowe batony tej marki Bombus, która oferuje zarówno batony klasyczne, jak i proteinowe. Warto również wypróbować batony następujących marek Nutrend, Lifefood lub Grizly.
Pokaż więcej
Pokaż mniej