Vilgain 81% Białko do pieczenia ⁠–⁠ mieszanka białek mleka zapewniająca doskonałe rezultaty podczas gotowania i pieczenia

Vilgain 81% Białko do pieczenia ⁠–⁠ mieszanka białek mleka zapewniająca doskonałe rezultaty podczas gotowania i pieczenia

Specjalna mieszanka proteinowa do gotowania i pieczenia

Wzbogać swoje muffiny, owsiankę lub sos o porcję wysokiej jakości białka? Dzięki białku Vilgain do gotowania. Zacznij gotować ze specjalnym, odpornym na wysokie temperatury białkiem z Danii o zawartości 81% białka mleka, które nadaje Twoim posiłkom niesamowitą teksturę i co najważniejsze - dawkę pełnowartościowego białka.

Białko mleka o doskonałej użyteczności

To, że jest to białko kulinarne, nie oznacza, że jest to produkt gorszej jakości. Po raz kolejny zadbaliśmy o jego jakość i pochodzenie. Białko mleka z Danii może pochwalić się pełnym spektrum aminokwasów, co gwarantuje bardzo wysoką użyteczność dla naszego organizmu.

81 % białka

Cenne frakcje białkowe

Pełne spektrum aminokwasów

Nawet nie rozpoznasz go w jedzeniu

Nie musisz się martwić, że Twoje jedzenie będzie smakować truskawkowo lub waniliowo z powodu dodanego białka. Białko ma neutralny smak i zapach i wtopi się w składniki tak, jakby zawsze tam było.

Idealnie delikatna tekstura

Potrawa będzie smakować i wyglądać najlepiej, gdy zastąpisz białkiem 15‑25% mąki, która w przeciwnym razie trafiłaby do produktu. Na pewno docenisz tego, że wystarczy kilka razy zamieszać warzechą lub łyżeczką i białko jest rozpuszczone. W przeciwieństwie do konwencjonalnego białka, nie zbija się ono w grudki ani nie żeluje po podgrzaniu.

Nie żeluje w wyższych temperaturach

Pomaga wygładzić teksturę produktu

Jaka jest różnica między białkami do pieczenia Vilgain®?

Vilgain Białko do pieczenia Vilgain Izolat białka do pieczenia
Rodzaj białka Mieszanka białek mleka Mieszanka izolatu serwatki i białek mleka
Pochodzenie mleka Dania Dania
Białko 81 % 87 %
Laktoza Wyższa zawartość laktozy Niższa zawartość laktozy
Zalecana ilość zamienników 15‑25 % do 30%
Smak i aromat Bez smaku Bez smaku
Zastosowanie Do pieczenia i gotowania Do pieczenia i gotowania

Składniki

100 % białka mleka .

Kraj pochodzenia: Dania.

Ostrzeżenie dla alergików: Alergeny są zaznaczone pogrubioną czcionw składzie produktu.

Tabele kaloryczne

100 g
Wartość energetyczna
1549 kJ / 365 kcal
Tłuszcz
2,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
1,7 g
Węglowodany
3,7 g
- w tym cukry
3,7 g
Białko
81,7 g
Sól
1,7 g
Opakowanie: 500 g

Instrukcje użytkowania

  • Może zastąpić 15 - 25% mąki.
  • Można dodawać do każdego gotowanego dania zgodnie z pożądanym smakiem.
  • Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.

Uwaga

  • Żywność.
  • Ten produkt jest przeznaczony do stosowania w połączeniu z aktywnym trybem życia i zrównoważoną dietą.
  • Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
  • Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.

Popularne alternatywy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produkty powiązane

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inni też kupili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
57 ocena

Używam tego białka do zastąpienia 25% mąki. Nie sądzę, aby było to zauważalne w cieście lub smaku. Daję 👍, a kiedy się skończy, zamówię więcej

Dobrze się z nim pracuje, brakuje mi tylko miarki.

Cześć Philip, dziękujemy za recenzję. Miarka nie jest dołączona do tego białka, ponieważ ilość, której można użyć do pieczenia, może się różnić w zależności od konkretnego przepisu i osobistych preferencji. Dziękujemy za zrozumienie. Życzę miłego dnia.

neutralny smak, ciastka wychodzą świetne

Czy wszystko, co przechodzi przez obróbkę cieplną, jest całkowicie niesamowite! Często dodaję je do przepisów, np. pół na pół z mąką owsianą.

1
odpowiedziane pytanie
Cześć, czy mogę użyć tego białka w jogurcie, czy musi być ugotowane?