Ryby

Produktów: 16
Sortowanie
:
Domyślnie
Vilgain Tuńczyk w sosie własnym
Bestsellers
Vilgain Tuńczyk w sosie własnym ⁠–⁠ ręcznie robione, super soczyste i pochodzące ze zrównoważonych połowów
120 g
943
6,49 zł
-8 %
Bestsellers
Vilgain Tuńczyk w sosie własnym ⁠–⁠ ręcznie robione, super soczyste i pochodzące ze zrównoważonych połowów
6× 120 g
943
35,82 zł
38,94 zł
Vilgain Sardynki
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
W swoim własnym soku 120 g
5,79 zł
-10 %
Bestsellers
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
6× w swoim własnym soku 120 g
71
31,26 zł
34,74 zł
-6 %
Bestsellers
Vilgain Filety z tuńczyka żółtopłetwego w sosie własnym ⁠–⁠ wysoka zawartość kwasów omega-3, bez dodatku olejów, ze zrównoważonych połowów
3× 200 g
109
50,49 zł
53,70 zł
Vilgain Filety z tuńczyka żółtopłetwego w sosie własnym
Bestsellers
Vilgain Filety z tuńczyka żółtopłetwego w sosie własnym ⁠–⁠ wysoka zawartość kwasów omega-3, bez dodatku olejów, ze zrównoważonych połowów
200 g
109
17,90 zł
Vilgain Losoś w sosie własnym
Bestsellers
Vilgain Losoś w sosie własnym ⁠–⁠ z norweskiego wybrzeża, bogate w omega-3, o wysokiej zawartości białka
170 g
302
9,99 zł
Vilgain Filety z makreli w bio oliwie z oliwek extra virgin
Vilgain Filety z makreli w bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ delikatne kawałki mięsa, zrównoważone rybołówstwo, bogate w białko i kwasy omega-3
190 g
16,90 zł
-6 %
Vilgain Filety z makreli w bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ delikatne kawałki mięsa, zrównoważone rybołówstwo, bogate w białko i kwasy omega-3
3× 190 g
33
47,67 zł
50,70 zł
Vilgain Filety z białego tuńczyka w organicznej oliwie z oliwek extra virgin
-15 % do 26. 5.
Promocja tygodnia
Vilgain Filety z białego tuńczyka w organicznej oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ soczyste kawałki mięsa, zrównoważone rybołówstwo, bogate w kwasy omega-3
200 g
21,19 zł
24,90 zł
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ z Oceanu Atlantyckiego, bogaty w kwasy omega-3, duże soczyste kawałki
190 g
20,90 zł
-6 %
Vilgain Sardynki bio oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ z Oceanu Atlantyckiego, bogaty w kwasy omega-3, duże soczyste kawałki
3× 190 g
15
58,95 zł
62,70 zł
-2 % do 26. 5.
Vilgain Filety z białego tuńczyka w organicznej oliwie z oliwek extra virgin ⁠–⁠ soczyste kawałki mięsa, zrównoważone rybołówstwo, bogate w kwasy omega-3
3× 200 g
22
62,13 zł
63,57 zł
Vilgain R2E Pstrąg z tymiankiem
Vilgain R2E Pstrąg z tymiankiem ⁠–⁠ bogaty w omega-3, gotowy do natychmiastowego spożycia, z Republiki Czeskiej
170 g
29,90 zł
Vilgain Sardynki
Spodziewamy się tego na dniach
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
W BIO oliwie z oliwek 90 g
Spodziewamy się tego na dniach
Vilgain Sardynki ⁠–⁠ duże, soczyste kawałki mięsa, bogate w kwasy omega-3, o wysokiej zawartości białka
6× w BIO oliwie z oliwek 90 g
76

Ryby w puszce

Ryba to elegancki sposób na dostarczenie odpowiedniej dawki białka w diecie, a dzięki zawartym w niej kwasom tłuszczowym omega 3a także zadbać o zdrowie serca i funkcjonowanie mózgu. Ryby, zwłaszcza tłuste ryby morskie, są również bogate w szereg witamin (zwłaszcza B12 lub D) i minerałów. Dlatego dietetycy zalecają spożywanie ryb co najmniej dwa razy w tygodniu.

Wysokiej jakości ryby w puszkach są łatwo dostępnątanią alternatywą dla świeżych ryb, których podaż jest zwykle bardzo ograniczona poza obszarami przybrzeżnymi. Ponadto ryby w puszkach mają znacznie dłuższy okres przydat ności do spożycia bez konieczności chłodzenia i bez utraty niektórych wartości odżywczych.

Najbardziej poszukiwanymi rybami są tuńczyk, bomba odżywcza pełna białka, łosoś, luksusowy przysmak morski, oraz sardynki, doskonałe źródło wapniawitaminy D. Ale możesz także wybierać spośród puszek makreli, sardeli lub pstrąga.

Jeśli szukasz gwarantowanej jakości bez kompromisów, sięgnij po konserwy rybne z Vilgainu, gdzie jesteśmy tak samo zaangażowani w zrównoważony rozwój, jak i tradycyjne przetwarzanie. Bestsellery to tuńczyk w sosie własnym, filety z łososia lub sardynki w oliwie z oliwek.

Pokaż więcej Pokaż mniej

Możesz być również zainteresowany