Vilgain Makaron ryżowy – bezglutenowy makaron ryżowy typu tagliatelle o delikatnej konsystencji, gotowy w 2 minuty

Vilgain Makaron ryżowy – bezglutenowy makaron ryżowy typu tagliatelle o delikatnej konsystencji, gotowy w 2 minuty
100% gwarancja zwrotu pieniędzy Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Na stanie
5
i więcej
sztuk
Inni kupują razem
Składniki
Mąka ryżowa 92%, skrobia z tapioki, sól.
Kraj pochodzenia: Wietnam.
Składniki
100% ryż.
Kraj pochodzenia: Wietnam.
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1477 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5 g |
Węglowodany | 79 g |
- w tym cukry | 0,7 g |
Białko | 7 g |
Sól | 0,09 g |
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 1452 kJ / 347 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,3 g |
Węglowodany | 80 g |
- w tym cukry | 1 g |
Białko | 4,8 g |
Sól | 0,55 g |
Opakowanie: 240 g
Opakowanie: 240 g
Instrukcje dotyczące przygotowania
- Umieścić we wrzącej wodzie i gotować przez 2 - 4 minuty, w zależności od preferowanej konsystencji.
Instrukcje dotyczące przygotowania
- Umieść we wrzącej wodzie i gotuj przez 4‑6 minut, w zależności od preferowanej konsystencji.
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Popularne alternatywy
Zainspiruj się przepisami z tym produktem
Produkty powiązane
Inni też kupili
Recenzje
4,8
31 ocena