Vilgain Proteinowe Chrupki BIO – lekka chrupiąca przekąska, wegańska i bezglutenowa, zawierająca tylko 4 składniki
Składniki
Kasza manna ryżowa*, kasza manna z ciecierzycy* 29 %, sól morska 2 %.
Jakość składników
- 1x dobrze
*z upraw ekologicznych
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten, orzeszków ziemnychi orzechów.
Składniki
Kasza manna ryżowa*, śmietanka arachidowa* 20%, kasza manna z ciecierzycy* 17%, tłuszcz kokosowy*, sól morska.
Jakość składników
- 1x dobrze
*z upraw ekologicznych.
Ostrzeżenie dla alergików. Produkt może zawierać śladowe ilości zbóż zawierających gluten i orzechów.
Tabele kaloryczne
100 g | 50 g | |
Wartość energetyczna | 1887 kJ / 449 kcal | 943 kJ / 225 kcal |
Tłuszcz | 16,9 g | 8,5 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,4 g | 2,7 g |
Węglowodany | 59,5 g | 29,7 g |
- w tym cukry | 8,1 g | 4,1 g |
Białko | 13,6 g | 6,8 g |
Sól | 1,4 g | 0,7 g |
Tabele kaloryczne
100 g | 50 g | |
Wartość energetyczna | 1586 kJ / 378 kcal | 793 kJ / 189 kcal |
Tłuszcz | 3 g | 1,5 g |
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,5 g | 0,3 g |
Węglowodany | 78 g | 39 g |
- w tym cukry | 1,5 g | 0,8 g |
Białko | 12 g | 6 g |
Sól | 1,8 g | 0,9 g |
Opakowanie: 50 g
Opakowanie: 50 g
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, NIP 29269555.