Vilgain R2E Czerwona fasola BIO – białko roślinne, błonnik i mikroelementy dla natychmiastowego wzbogacenia żywności
Vilgain R2E Czerwona fasola BIO – białko roślinne, błonnik i mikroelementy dla natychmiastowego wzbogacenia żywności
Vilgain R2E Fasola czerwona BIO - czerwona fasola gotowa do natychmiastowego spożycia
Vilgain R2E Fasola czerwona BIO to sterylizowana czerwona fasola bez solanki. Fasola jest świetnym źródłem błonnika, a także jest bogata w białko. Zrównoważony stosunek makroskładników podkreśla minimalna zawartość tłuszczu i cukru.
Gotowa do spożycia
Nie ma potrzeby mycia ani suszenia fasoli, jest ona gotowa do spożycia prosto z pudełka. Docenisz to, gdy się nie spieszysz, ale chcesz też cieszyć się smacznym i pełnowartościowym posiłkiem. Doskonałe jako dodatek do dań, w zupach czy sałatkach.
Przyjazna dla środowiska
Innowacyjne opakowanie pozwala zachować świeżość fasoli, ale przede wszystkim jest przyjazne dla środowiska. W trakcie swojego cyklu życia opakowanie to produkuje mniejszą ilość emisji CO2 niż szklane pojemniki o podobnej objętości.
Vilgain R2E BIO Fasola czerwona w punktach:
- Fasola czerwona w jakości BIO
- Bez solanki
- Źródło błonnika
- Wysoka zawartość białka
- Gotowa do natychmiastowego spożycia
- Przyjazna dla środowiska
Tabele kaloryczne
100 g | |
Wartość energetyczna | 544 kJ / 129 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 19 g |
- w tym cukry | 0,9 g |
Błonnik | 6,2 g |
Białko | 9,2 g |
Sól | 0,8 g |
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C.
- Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Czechy, (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), NIP 29269555.