Napisz recenzję
4,4
308 ocena

Dość grudkowate, np. po dodaniu do jajecznicy. Przydałyby się raczej jakieś mniejsze opakowania płynnych białek, których nigdzie nie ma (Aktin w ogóle nie oferuje, inne opakowania min. 1 l (których trwałość po otwarciu wynosi zaledwie 48 godz.

doskonały do ubijania i dodawania do przepisów w ten sposób

Używam ich do wszystkiego i dobrze się z nimi pracuje.

Nie można ich biczować

Cześć Lucie, białka można bardzo łatwo ubić - najpierw z niewielkiej ilości zrobisz bardzo gładką owsiankę, a następnie możesz wlać resztę wody i odstawić na chwilę, aby wszystko się rozpuściło. Wtedy nie powstaną grudki. Dziękuję i życzę miłego dnia :)

Aby dostarczyć więcej białka, top!

klei się, niestety używam go tylko do pieczenia, aby dodać więcej białka, poza tym nie znalazłem innego zastosowania... szkoda...

Smakują dobrze, ale niestety nie można z nich ubić śniegu

Zaczynam trochę wątpić w jakość przetwarzania, ponieważ drugie opakowanie ma żółtawy kolor, który może być spowodowany żółtkiem, które przypadkowo dostało się do tej partii, albo nie wiem, jak inaczej to wyjaśnić.

Cześć Honza, bardzo nam przykro, jeśli nie jesteś w pełni zadowolony z produktu. Masz wiadomość od nas w swoim e-mailu. Z przyjemnością sprawdzimy Twoją partię. Życzymy miłego dnia.

Świetne zastosowanie

Niezły towar, gorsza rozpuszczalność, ale i tak stały punkt na mojej liście zakupów.