Vilgain Suszone białka jaj
Recenzje
Dość grudkowate, np. po dodaniu do jajecznicy. Przydałyby się raczej jakieś mniejsze opakowania płynnych białek, których nigdzie nie ma (Aktin w ogóle nie oferuje, inne opakowania min. 1 l (których trwałość po otwarciu wynosi zaledwie 48 godz.
doskonały do ubijania i dodawania do przepisów w ten sposób
Używam ich do wszystkiego i dobrze się z nimi pracuje.
Nie można ich biczować
Aby dostarczyć więcej białka, top!
klei się, niestety używam go tylko do pieczenia, aby dodać więcej białka, poza tym nie znalazłem innego zastosowania... szkoda...
Smakują dobrze, ale niestety nie można z nich ubić śniegu
Zaczynam trochę wątpić w jakość przetwarzania, ponieważ drugie opakowanie ma żółtawy kolor, który może być spowodowany żółtkiem, które przypadkowo dostało się do tej partii, albo nie wiem, jak inaczej to wyjaśnić.
Świetne zastosowanie
Niezły towar, gorsza rozpuszczalność, ale i tak stały punkt na mojej liście zakupów.