Vilgain Sweet Nuts ⁠–⁠ masła dla smakoszy o wysokiej zawartości orzechów, naturalnie aromatyzowane bez sztucznych słodzików

Vilgain Sweet Nuts ⁠–⁠ masła dla smakoszy o wysokiej zawartości orzechów, naturalnie aromatyzowane bez sztucznych słodzików

orzech włoski z cynamonem
Orzech włoski z cynamonem
15
95
34,90 zł
Gwarancja zwrotu pieniędzy w ciągu 30 dni Jeśli nie będziesz zadowolony, zwrócimy Ci pieniądze.

Masło orzechowe o smaku, którym będziesz się delektować po królewsku

Połączenie najwyższej jakości świeżych orzechów z wyselekcjonowanymi składnikami dla idealnej synergii smaków i bezkompromisowców.

Dobra porcja orzechów w każdej szklance

Orzechy muszą być podstawą uczciwego masła orzechowego. Słodkie Orzechy zawierają średnio 80% wyselekcjonowanych orzechów, czyli wielokrotnie więcej niż zwykłe sklepowe kremy smakowe. Wszystkie nasze orzechy muszą przejść rygorystyczne warunki: muszą być prażone na sucho w odpowiednim stopniu i mieć wymagane właściwości sensoryczne. A my w tym celu udajemy się nawet na krańce ziemi.

Kwasy tłuszczowe Omega‑3 i 6

Witaminy i minerały

Wysoka zawartość błonnika

Profil smakowy dopracowany do perfekcji

Czyste składniki i dobór wysokiej jakości komponentów łączą się, aby stworzyć wyjątkowe i nieporównywalne doświadczenie smakowe. Pobawiliśmy się smakami, przekonaj się sam.

Naturalny aromat bez sztucznych substancji słodzących

Nie zawiera glutenu, sztucznych słodzików, sztucznych aromatów, sztucznych barwników ani konserwantów, po prostu czysty naturalny produkt. Słodzony jest tylko cukrem kokosowym lub trzcinowym, lub aromatyzowany innymi naturalnymi składnikami.

Cukier kokosowy z indonezyjskich palm dodaje nutę karmelowego smaku

Cukier trzcinowy
nierafinowana alternatywa dla zwykłego cukru

Jak powstają Sweet Nuts?

Sweet Nuts są przetwarzane od orzecha do szczelnego słoika przez zespół technologów żywności w naszym Vilgain zakładzie produkcyjnym w Brnie/ Czechy. Najpierw mielą oni orzechy w specjalnych maszynach - bardzo powoli, aby nie były zbyt gorące i nie zniszczyły zawartych w nich cennych substancji. Ten proces sprawia również, że każdy krem orzechowy jest jedwabiście gładki, rozpływający się w ustach przysmak.

1. Uczciwa kontrola każdej przychodzącej partii orzechów

2. Delikatne szlifowanie w specjalnych maszynach

3. Dodanie innych naturalnych składników zgodnie z recepturą

4. Kontrola wyjścia i napełnianie słoików

5. Uszczelnianie słoików i etykietowanie

6. Ekspedycje do sklepu internetowego

Zobacz więcej 4

Do tostów francuskich i na łyżeczkę

Jak każdy inny krem orzechowy, Sweet Nuts są idealne do owsianki, naleśników, tostów francuskich i wypieków. Ale dzięki dodaniu do orzechów innych smakowitych składników, chętnie sięgniesz po kilka łyżek Sweet Nuts, gdy poczujesz głód. Ale uwaga, tak jak jest napisane na wieczku - łatwo otworzyć, trudno zamknąć.