Vilgain Syrop klonowy BIO – 100% naturalny słodzik z Kanady o smaku karmelowym
Vilgain Syrop klonowy BIO – 100% naturalny słodzik z Kanady o smaku karmelowym
Vilgain Syrop klonowy BIO - naturalny słodzik otrzymywany z soku klonowego
Tradycyjny słodki przysmak z Kanady, o typowym klonowym smaku i aromacie, który nadaje się do aromatyzowania i słodzenia naleśników i gofrów, a także do owsianki, na jogurt, czy do przygotowania ulubionych deserów.
Sok klonowy, skoncentrowany w słodki syrop
Syrop powstaje poprzez wiercenie otworów w dojrzałych drzewach klonowych, z których sok spływa do przygotowanych pojemników. Tak zwinięty sok zawiera około 97 % wody, która następnie jest odparowywana w celu uzyskania syropu o typowym bursztynowym kolorze i klonowym smaku.
Klasa A, wysokiej jakości syrop klonowy o bursztynowym kolorze
Nasz syrop klonowy nosi oznaczenie klasy A, które stosuje się do bardzo wysokiej jakości syropu klonowego. Syrop tej jakości jest łagodniejszy w smaku, a także jaśniejszy w kolorze niż inne rodzaje syropów klonowych. Dodatkowo nasz syrop może pochwalić się również certyfikatem BIO, gdzie zadbano o to, aby soki z drzew klonowych nie były naruszane, a drzewa nie były zagrożone przez butelkowanie.
Vilgain Syrop klonowy BIO w punktach:
- syrop produkowany poprzez zagęszczanie soków klonowych
- delikatny klonowy smak i aromat
- jakość klasy A - syrop klonowy bardzo wysokiej jakości
- produkcja BIO
- nadaje się do słodzenia i aromatyzowania słodkich potraw
- produkt z Kanady
Tabele kaloryczne
100 ml | |
Wartość energetyczna | 1533 kJ / 367 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 90 g |
- w tym cukry | 88 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,13 g |
Uwaga
- Żywność.
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce.
- Vilgain s.r.o. (dawniej Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dawniej Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Czechy, ID 29269555.