Vilgain 87% Białko do pieczenia
Recenzje
Jeszcze tego nie próbowałem.
Uwielbiam go, ponieważ pomaga mi spożywać białko. Uwielbiam słodycze, więc przynajmniej czuję, że nadal mam deficyt białka.
To białko spowodowało u mnie straszne bóle brzucha, zgagę i wzdęcia. Poprosiłem o certyfikat analizy, który testuje metale ciężkie (które często znajdują się w proszkach białkowych) i nie mają go. To było jednorazowe zamówienie.
Doskonałe białko. Wszystko pięknie gładkie.
Ciasto było dobre, na pewno będę je regularnie włączać do moich przepisów.
To moje trzecie opakowanie, smakuje bardzo dobrze. Często używam go do pieczenia i jak dotąd nie napotkałem żadnych problemów.
zastępuje część mąki w przepisach na wypieki i dodaje białka tam, gdzie w przeciwnym razie mogłoby go zabraknąć. Dzięki temu ciasto pozostaje puszyste.
Jest to świetne rozwiązanie, zupełnie nieznane i dostarczające niezbędnego białka
NAJLEPSZE BIAŁKO DO PIECZENIA!!! LOVELOVE
Dobry do uzupełniania białka, świetny do pieczenia.