Vilgain 87% Białko do pieczenia

4,9
128 ocena

Po upieczeniu bułka jest puszysta

Świetny do pieczenia, świetna konsystencja.

Umieściłem białko w budyniu, który pięknie utrzymał swój kształt i grubość. Następnie spróbowałam umieścić je w cieście waflowym, z którym trudniej było pracować, nadal muszę wymyślić konsystencję podczas pieczenia. Smak neutralny

Pieczenie puszyste

Idealny do pieczenia i gotowania.

Trzeba uważać na dawkowanie, ale próbowałam dodawać go do różnych ciast i nie zauważyłam zmiany w konsystencji.

świetny, bez smaku, dodaje białka, dzięki czemu możemy robić słodkie przekąski

Doskonały. Tylko trochę drogo :)

Świetny, w żaden sposób nie wpływa na smak składników

Bez smaku, nie wpływa na właściwości ciasta, ale zwiększa udział białka, świetnie 🙂