4,7
42 ocena

Chociaż śliwki nie są siarkowane ani pokryte olejem, w torbie jest mnóstwo kwaśnych śliwek. Używam śliwek do słodzenia owsianki, ale nie mogę tego zrobić z tymi, wręcz przeciwnie, muszę dodać masło orzechowe, aby przezwyciężyć kwaskowatość.

Cześć, Simone, to naprawdę dziwne. Śliwki mogą mieć lekko kwaśny smak, ale nie nieprzyjemny. Z przyjemnością sprawdzimy partię produktu w wiadomości e-mail od nas. Dziękujemy za opinię i życzymy miłego dnia.

Mega dobre! Każdego ranka po prostu posmakuję. Miękkie, soczyste i naturalnie słodkie. Meam ❤️

Soczysty, bardzo smaczny

bardzo dobry, miękki

Super. Odkąd dowiedziałem się, że w supermarketach dodają do nich olej, nie będę już po nie sięgał.

Kształt i smak oceniam na 1😂

Uwielbiam śliwki i budynie! Więc często jem je sama 😂❤️ Ale dla inspiracji możesz sprawdzić mój przepis na budyń śliwkowy. Jest na moim instagramowym profilu @leaskalova

Najlepsze śliwki - owoce są duże, miękkie, soczyste, słodkie. Polecam!

Świetny smak, niezbyt słodki.