Vilgain 81% Białko do pieczenia

4,9
55 ocena

Używam tego białka do zastąpienia 25% mąki. Nie sądzę, aby było to zauważalne w cieście lub smaku. Daję 👍, a kiedy się skończy, zamówię więcej

Dobrze się z nim pracuje, brakuje mi tylko miarki.

Cześć Philip, dziękujemy za recenzję. Miarka nie jest dołączona do tego białka, ponieważ ilość, której można użyć do pieczenia, może się różnić w zależności od konkretnego przepisu i osobistych preferencji. Dziękujemy za zrozumienie. Życzę miłego dnia.

neutralny smak, ciastka wychodzą świetne

Czy wszystko, co przechodzi przez obróbkę cieplną, jest całkowicie niesamowite! Często dodaję je do przepisów, np. pół na pół z mąką owsianą.

Wkładam do każdego wypieku

Ojej **** Chyba będę musiał zamówić całe pudełko :-))))

Najlepsze białko do wypieków. Nie zmienia konsystencji ciasta, próbowałam zarówno na zakwasie, jak i na cieście drożdżowym.