Vilgain 81% Białko do pieczenia
Recenzje
Doskonały do pieczenia.
Część mąki zastępuję białkiem, nikt jeszcze nie zauważył różnicy, a gotowe posiłki są przynajmniej trochę bardziej zbilansowane. :)
Jestem mile zaskoczony, że nie wyczuwam go w pieczeni.
Używam tego białka do zastąpienia 25% mąki. Nie sądzę, aby było to zauważalne w cieście lub smaku. Daję 👍, a kiedy się skończy, zamówię więcej
Dobrze się z nim pracuje, brakuje mi tylko miarki.
neutralny smak, ciastka wychodzą świetne
Czy wszystko, co przechodzi przez obróbkę cieplną, jest całkowicie niesamowite! Często dodaję je do przepisów, np. pół na pół z mąką owsianą.
Wkładam do każdego wypieku
Ojej **** Chyba będę musiał zamówić całe pudełko :-))))
Najlepsze białko do wypieków. Nie zmienia konsystencji ciasta, próbowałam zarówno na zakwasie, jak i na cieście drożdżowym.