Vilgain Bezglutenowe spody do pizzy

4,3
43 ocena

Najlepsze ciasto bezglutenowe jakie do tej pory próbowałam:)

Absolutnie pyszny smak

Nie widać, że pizza jest bezglutenowa, co jest dużym plusem, jest pięknie chrupiąca po upieczeniu

Fantastyczne ciasto. Próbowałem robić różne ciasta w domu dla mojej córki, ale to jest na najwyższym poziomie, miękkie, puszyste i pyszne

Pyszne i cudownie sycące🤍

Ciasto po otwarciu miało gorzki posmak, który niestety utrzymywał się po upieczeniu. Do końca daty ważności pozostały dwa miesiące, więc nie powinno to stanowić problemu.

Cześć Anna, sprawdź wiadomość e-mail od Aktinu, lepiej przyjrzyjmy się ciastu. Miłego dnia

Idealne. Lekko zwilżyliśmy ciasto, a następnie udekorowaliśmy. Bardzo pyszne, na pewno zamówię więcej.bardzo dziękuję.

Niestety mam to samo doświadczenie. Po zakupie produktu ciasto było pęknięte, ale nie zajmowałem się tym. Po dobrym przechowywaniu wyciągnęłam ciasto i było pokruszone na kilka kawałków, więc od razu trafiło do kosza. Data ważności była dopiero w czerwcu.

Cześć, Nicole, przepraszamy. Prosimy, jeśli zabraknie produktu, który nie jest odpowiedni, nie bój się skontaktować z nami natychmiast ze zdjęciami - podpora@aktin.cz 😊.

Kruszy się nawet po zalecanym przygotowaniu.

Cześć Peti, bezglutenowa baza do pizzy zawiera bezglutenową mąkę pszenną, mąkę gryczaną i mąkę kukurydzianą, więc ciasto może być bardziej kruche. Następnym razem spróbuj je lekko zwilżyć i podgrzać przed użyciem, aby ułatwić pracę. Miłego dnia

Najlepsza rzecz na świecie.