Vilgain Bezglutenowe spody do pizzy
Recenzje
4,3
43 ocena
Markéta
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 2 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
Elizabeth
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 3 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
Silvia
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 3 miesiącami
Tłumaczone z Słowacki
Kleopatra
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 3 miesiącami
Tłumaczone z Czeski
Ciasto po otwarciu miało gorzki posmak, który niestety utrzymywał się po upieczeniu. Do końca daty ważności pozostały dwa miesiące, więc nie powinno to stanowić problemu.
Attila
recenzuje produkt
Zweryfikowany zakup
przed 6 miesiącami
Tłumaczone z Węgierski
Niestety mam to samo doświadczenie. Po zakupie produktu ciasto było pęknięte, ale nie zajmowałem się tym. Po dobrym przechowywaniu wyciągnęłam ciasto i było pokruszone na kilka kawałków, więc od razu trafiło do kosza. Data ważności była dopiero w czerwcu.
Kruszy się nawet po zalecanym przygotowaniu.